Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2008 08:24 - Бих искала Милен Цветков да спре
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 1177 Коментари: 2 Гласове:
0



да раздухва конфликт по показателя "София - провинция".
Едно е да даваш трибуна на зрителя - да изкаже в жив ефир мнението си по даден проблем, друго е да насъскваш хората един срещу друг с реплики като: "Що не си живееш в Свищов?".
Няма да съдя тук кой крив, кой прав. 
Ще изтъкна само два факта.
Факт № 1: Освобождението на България "заварва" София като трийсетхилядно градче. Десетилетия по-късно дори тоталитарният режим не е в състояние да спре нормалния процес на разширяване на този административен, културен и индустриален център на България.
Факт № 2: Докато София има нужда от строители - да вдигат луксозните ви кооперации, от продавачки - да ви обслужват в лъскавите молове, наникнали като гъби след дъжд, от таксиметрови шофьори, да ви разкарват по домовете сутрин, като излизате от клубовете - тя ще продължава да расте.
А ще стареят само... бездомните песове и казаните за смет!
В заключение бих искала да попитам господин Цветков - радетеля за "чистия софиянец", не го ли дразни йекането и мекането на брадъри, изкусители и псевдоясновидци, задръстило ефира през последните няколко тв сезона...


Тагове:   Милен,


Гласувай:
0



1. ssstto - Фашизмът си има ново име
09.05.2008 12:54
софиянофашизъм.
цитирай
2. usmivkata - Мисля,че
09.05.2008 23:09
Милен Цветков не беше единствения,който раздухваше тази тема. През няколкото почивни дни почти всички национални телевизии сякаш се бяха наговорили и единственото нещо, с което занимаваха зрителите си беше трафикът в София. На мен лично ми порастна чучул от думичката "трафик". Колкото до вечното пенявене на софиянци срещу "селяните"., мисля,че това е особен вид идиотизъм. Не знам колко трябва да е тъп някой, за да си мисли,че едва ли не "престижът" да си "софиянец" кара хората да отидат в големия, мръсен и нагъчкан град. Истината е, че повечето хора бягат от провинцията, за да търсят спасение от мизерията в малките градчета и селата. И това е нещо, което не се случва само в София. Навсякъде по света столиците са пренаселени.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1036199
Постинги: 419
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив