Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.08.2008 11:45 - На Стависки мога да простя,
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 760 Коментари: 0 Гласове:
0



на Би Ти Ви - не!
Предстои нов етап от съдебната сага срещу фигуриста, причинил смърт на пътя.
Какво прави една водеща ефирна телевизия? Повтаря първия брой на дамско шоу, което тръгна преди година, когато пак предстоеше съдебно дело срещу същия човек!
Колко страда, колко съжалява за това, че пиян е седнал зад волана, и как този "миг невнимание" е преобърнал живота на близките му, узнахме от предаването пак.
Как могат да се трошат пари, за да се попътува из Русия за няколко интервюта, разбрахме от кадрите с родителите и бабата на Максим.
Че известността му работи срещу него, бяха единодушни поканените да вземат участие медийни персони. Без значение, че сега - година по-късно, Мануела Горсова, порочният й баща и изстрадалата й майка присъстват из ефира и по страниците на периодичните издания по-често от Албена и Максим.
Надпис "Повторение" на екрана нямаше - зрителите, които не са гледали този брой на "Търси се", могат да си помислят, че е заснет едва ли не вчера!
Подкупната журналистика чете етичния кодекс на българските медии, както дяволът - евангелието.
Това го видяха и слепите!
Мога да простя на Максим - с пълното съзнание, че аз или мой близък рискуваме да станем жертва на пътна злополука всеки миг!
На Би Ти Ви, че се продават, не мога да простя. Но всъщност проблемът не е в прошката...



Тагове:   мога,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1036915
Постинги: 419
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив