Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2008 08:41 - Бой на живо и
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 1234 Коментари: 1 Гласове:
0



псувни на майка в "кошарката" на мъжките "агънца" видяха зрителите снощи, наложи се "Биг Брадър" спешно да променя сценария. Много спешно - минути след като танцуващите звези по Би Ти Ви се оказаха не в мъжки и женски отбор, а всеки срещу всеки...
Симпатягата Данаил - пиян, друсан или и двете, едва ли разбираше какво се случва. Горкият нещастен имитатор - само шопския си диалект не беше изгубил, всичко човешко се беше "оттекло" от него!
Не по в час беше циганинът предприемач. Той ни клин, ни в ръкав вкара каузата, на което било посветено участието му в "брадъра", едва ли някой обърна внимание, че момчето, радено в затвора, иска да строи църква...
Аплодирани и освирквани от публиката в студиото, двамата побойници напуснаха надпреварата за 300-та хиляди - не дочакаха изненадата.
А изненадата е - изгонените биват "награждавани" с... преминаване оттатък! Засега важи само за жените, довечера ще разберем какво очаква изгонените мъже. Може би... луксозна къща с модерна кухня и умопомрачителна баня? 


Тагове:   живо,   бой,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. tajnax - толкова изпростя това предаване
30.09.2008 08:57
че повече няма на къде....или може би има...:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1028843
Постинги: 418
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив