Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2009 09:29 - "Силното момче" Бойко
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 961 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 08.06.2009 16:40


Борисов "затапи" със "силното момиче" Сандра Бълок в програмната си схема Нова телевизия.
В евроизборната нощ на политическото говорене по Би Ти Ви и БНТ от Нова противопоставиха смеховата интерпретация на "Господари на ефира" плюс едно "Убийство по учебник", хм, може би защото като по учебник мина този вот...
С интересни "подправки" "овкусиха" изборните си студиа новинарските медии. БНТ пусна "младата гвардия" в лицето на момчетата и момичетата от реалитито "Големият избор", докато Би Ти Ви вкара в "последните минути на мача" Гацо Бацов и "Володя Стоянов" да викат за победените.
След месец ни чака още една разходка до урните.
Как ще отговорят на това предизвикателство ефирните мастодонти?
БНТ ще мобилизира втория ешелон на "лидерското" реалити, този път с участници от... третата възраст, които на живо ще решават казуса "Ами сега, като ще трябва да се коалираме с ГЕРБ..."
Би Ти Ви ще възправи на барекадата гора от политици, след което ще излъчи епизод от реалитито "Бягство от победителите", в който всички негласували за Бойко емигрират в Русия, а неколцина поддръжници на "Атака" си купуват билети за Холандия.
Нова пак ще излезе с рейтингоразбиваща схема - веднага след обявяването на прогнозните резултати ще пусне тематичното шоу "Пълна лудница", а вместо крими в късните часове ще "лепне" на гърба на пресконференциите романтичната постизборна комедия "Сватбата на най-добрия ми приятел с най-големия му враг"...



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1036260
Постинги: 419
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив