Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2009 19:38 - Би Ти Ви ни учи
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 933 Коментари: 1 Гласове:
0



как да продадем гласа си!
В материал, излъчен в централната новинарска емисия на "американската" телевизия днес, на уууважаемия зрител се обяснява как да изкара 20 или 50 лева, като обещае да гласува за определена политическа сила, но не го стори.
Имало си чалъм хем да прибереш банкнотата, хем да дадеш вота си "по съвест" - като например направиш връчената ти от "купувача" бюлетина... невалидна! И нямало как да разберат за кого си гласувал, поясни експерт, така че - смело обещавайте да подкрепите този или онзи кандидат, а после... вие си знаете...
Питам се обаче - дали това гласуване е честно към самите нас, ако го допуснем, разбира се...
И се питам още - защо СЕМ не вземе да забрани политическата реклама и на сини, и на червени, и на жълти... Щом така и така ще си "напазаруват" вота ни, защо още седмица да им гледаме глупостите след рекламните шапки "Избори 2009"...


Тагове:   тв реклами,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. boyanov - имат бол пари за харчене - харчат си ги :)
01.07.2009 13:16
Реално погледнато пикът на ефекта от шумните реклами вече премина. "Потребителят" вече се пресити от агресивността и взе да превключва на други канали като попадне на нея. Всеки, който целеше да привлече внимание ударно (я, със скандалче, я с писък) го стори. Всеки лев даден за същото през последните няколко дни е хвърлен на вятъра.
Оттук нататък някакъв ефект могат да имат по-съдържателните послания. Но...май ще си останем с циркаджийски прояви до края.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1035312
Постинги: 419
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив