Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.08.2009 14:45 - Лятото на тв рокадите
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 1158 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 19.08.2009 14:52


стартира със смътни слухове, за да завърши с гръмовни новини - Иван и Андрей отиват в Нова, "Господари на ефира" - в Би Ти Ви! Зуека и Рачков, подкрепени от нови адреналинки, ще проточат "смешния" праймтайм чак до полунощ, тъй като предаването им ще стартира след Слави Трифонов, от 23.30 ч., всяка делнична вечер. Освен шоуто за тв гафове "американската" телевизия придобива и "Пълна лудница" - доста слаб формат, създаден да подслони за кратко пенсионирани комедийни актьори, един от които напоследък се упражнява да чете вестникарски заглавия в "конкурентната" ефирна медия. "Лудницата" ще е в събота вечер от 22.30 ч. - традиционно мъртъв час, за който Би Ти Ви така и не намериха подходящ материал - филми на ужасите, ужасният водещ Росен Петров, повторенията на "Шесторката на Салич" се "извървяха" в проблемното време.
Изобщо - голям смях ще пада на честотата на Би Ти Ви, като се има предвид, че "Комиците" и превъплъщенията им в "Нека говорят" (на продуцентската къща на Евтим Милошев и Любо Нейков), както и "Аламинут" и "Най-смешните животни и хора на планетата" (на Робин Кафалиев) не готвят трансферни изненади. В средите на изкушените от телевизионното изкуство усилено се говори, че без виц ще завършват единствено bTV-новините (ако не броим прогнозата за времето) и "Бон апети"...
След като преди десетина дни стана ясно, че екипът на Трифонов ще прави втория сезон на "Денсинг старс", а Радост е счупила "Огледала"-та и в събота сутрин ще е "Модерна", единственият въпрос, стоящ пред телеманите, е: Кой ще грабне Албена Вулева?


Тагове:   Нова тв,


Гласувай:
1



1. diso - Албена Вулвева по-добре да си ос...
19.08.2009 14:49
Албена Вулвева по-добре да си остане неграбната:)
цитирай
2. ssstto - мисля
20.08.2009 01:00
че след " всяка делнична вечер" трябва да добавиш
"о, Боже мой".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1035193
Постинги: 419
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив