Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.12.2009 14:21 - Криза ли?!
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 1224 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 12.12.2009 14:25


31-годишната кулинарна дизайнерка Фей Милър смята, че след като има сватбени торти, е редно да има и торти за развод, пише lifestyle.bg. Това събитие също бележи ново начало в живота - макар и след раздялата на двойката.
Тортите за развод, изработени от Фей, наподобяват сватбените, но фигурките на мъжа и жената, доскоро обвързани в романтична връзка, "разиграват" съвсем различни сюжети. Върху някои от сладкишите си младата дизайнерка изобразява как булката изблъсква младоженеца от общата им "територия" или как току-що му е откъснала главата. На Острова тематичните сладкиши са с цени между сто и хиляда и триста долара, прозорливи видяха страхотна бизнесниша за това начинание и у нас.
Някоя от нашенските "разводни" торти би могла да изобразява нашумели медийни разриви. Особено актуален ще е сладкият сюжет, онагледяващ как Николай Бареков прекрачва барекада от тъмен шоколад и се отправя в неизвестна засега посока, тортата на RE:TV ще е, разбира се, украсена с вече духнати свещи, а Азис ще се щура по огромно празно пространство, заобиколен от розови тв миражи.
Други кулинарни шедьоври биха могли да почиват върху политическите разводи. Разнообразието там е огромно - Марио Тагарински се отлюспва от групата, с чиято листа е станал депутат (тази торта ще е на четири етажа, решени в различни цветове и нюанси), президент и премиер се опитват да стъпят едновременно на върха на държавата (изпълнен в снежнобяло и доста хлъзгаво), младия БСП лидер го стягат каишките на бюджет 2010 (бледосиня с яркочервени акценти торта) и др.
"Разводната" торта по български все още няма производител, но се говори, че известен продуцент готви реалити "
VIP раздяла на годината", в което голямата награда ще бъде... сладък спомен от отминали дни.



Тагове:   криза,   телевизия,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. willa - '
12.12.2009 14:29
трудно ще стане "Развод на народа с политиците му"
понеже на политиците няма да им е сладко!:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1035364
Постинги: 419
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив