Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2010 13:43 - Журналисти и сценаристи се крадат
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 841 Коментари: 0 Гласове:
0



едни други като цигани, установиха наблюдателни зрители.
"Бедната" ни откъм тематика действителност кара онези, кото измислят какво ще се случва в ефир, да "заемат" идеи от колеги, най-често от същата медия.
След като в "Шоуто на Слави" се спомена заболяване с абревиатура ГЕРБ, Виктория Петрова "разработи" темата до репортаж. Чаровната новинарка разпитваше депутати пред главния вход на парламента страдат ли от ГЕРБ, какво е лекарството за гастро-езофагеалната рефлуксна болест и т. н.
Пак от Дългия си "взеха" хрумка и "господарите" - заигравката с "Луфтханза" и Луфтвафе изтече и при тях по повод скандала, в който се замеси Волен Сидеров. Вярно - малцина разбраха изтънчената игра на думи, но нали на сценаристите си им харесва...
"Готвенето на октопода" от "Шоуто на Иван и Андрей" пък се развихри до небивали мащаби днес при Гала. Но докато при двамата мъже наполовина все пак ставаше дума за графично изображение, то готвачът на блондинката без притеснения премяташе по масата гнусните пипала на морското животно.
Феноменът "заемане на идеи" вероятно се дължи на факта, че сценаристите не гледат какво се прави из другите предавания дори по тяхната телевизия, камо ли при конкуренцията.
А що се отнася до деликатеса от днешното "На кафе" - добър апетит!


Тагове:   Нова тв,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1034999
Постинги: 419
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив