Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.10.2010 13:22 - Голямо наместване
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 783 Коментари: 0 Гласове:
0



на предавания във и извън праймтайма падна в началото на този тв сезон!
Най-напред залязващият хит на Нова "Забранена любов", нарязан на мънички парченца, се настани в безкрайно безсмисления часови пояс 18.30-19 в делничните дни, после "Стъклен дом" изпадна от неделната вечер и бе преместен - незнайно защо - в понеделник!
Е, не е съвсем незнайно - просто "Великолепната шесторка" не може да "произведе" достатълно епизоди, за да "покрие" шоуто на мечтателите в "конкурентния" ефир...
Но пък въпросният извади срещу "В неделя с..." осемчасова обновена "Станция Нова" - със свежи лица, за които се очаква да бият по рейтинг втръсналата н а всички физиономия на Камен Воденичаров.
Шумно рекламираното реалити "Истината за нас" (един от трите проекта на Тупарев за Нова) обаче се сгромоляса с гръм и трясък от 20 ч. в неделе в... 22.30! Дали на хората гласът на Силвия Лулчева им "говори", че трябва да си купят някакъв революционен прах за пране, или просто на никого не му се слушат нагласени "изповеди" - не знаем...
Истината за "изразходването" на форматите у нас е някъде там - в дълбокия джоб на 3-те продуцентски къщи, които не позволяват на нищо свежо да си пробие път до ефир.
Но за това - друг път...




Тагове:   нова,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1034903
Постинги: 419
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив