Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.11.2010 18:09 - Прекрасния нов телевизионен свят
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 786 Коментари: 1 Гласове:
0



започна да гради Мартин Карбовски, елегантно местейки формата "Всяка неделя" в... събота.
До дъното на социалното дъно и до висините на обществените висини се добира скандалният журналист в новия си проект "Директно" (трети поред за Нова тв). Онези долу и онези горе ще свързва Карбо в живо предаване, тъй като диалогът между тях бил нарушен.
Пилотният брой на разточително-скъпото "Директно" хвърли телемост между Бойко Борисов, който рита благотворително в Италия, и онова, което се говори "в кръчмите", където премиерът ни не ходел. Лили Иванова пък се срещна с учителката си по руски, а осъденият на смърт видя очи в очи помилвалия го - президента Желев.
Дразнещо лутане между "вие" и "ти" в разговора на Бойко и Карбовски беляза първото издание на "Директно". Оживяха архивни карти от кинохрониката, съпътствала ранния социализъм (хм, в Би Ти Ви да не би да си мислеха, че само те имат достъп до старите ленти...). Аутопсия на извънземно, прилично на уродлива кукла, и нов клип на "Камино" - все в стиларското черно-бяло, допълниха колорита на новото предаване.
После всичко си дойде на мястото - започна "Отечествен фронт" с водещ... Мартин Карбовски.
Сега остава Нова тв да слее двете Карбовски предавания и да ги премести "на гърба" на Росен Петров... Щото нали трябва да има конкуренция...


Тагове:   Нова тв,


Гласувай:
0



1. анонимен - Безидейно
06.11.2010 18:20
не успя да задържи вниманието ми.
Не успява да улови ритъма на времето, явно нещо му идва в повече!
То и от повече може да се разболееш, дори казват по-лошо.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1035218
Постинги: 419
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив