Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2010 12:07 - Слави вади от нафталина "Вот на доверие",
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 796 Коментари: 0 Гласове:
0



Иван и Андрей крадат "Ясновидци", установи бърза разходка из снощния шоу-ефир.
В предаването на двамата мъже наполовина тръгна промо, което информира зрителите им, че от 15 ноември студиото им ще се превърне в арена на екстрасенси и гадатели. Изглежда, посичането на Канал 2001 все още дава плодове - най-напред из де що има кабеларки, сетне (за кратко) в новинарската "Европа", та чак до националния ефир на Би Ти Ви. Сега, след като продуцентската фамилия Халваджиян загърби реалитито "Ясновидци", от което излязоха само два сезона (за сравнение - в Русия вече осем години интересът към предаването не стихва), "Междинна станция" ще го направи част от "Шоуто на Иван и Андрей". Вероятно това е доста по-евтино в сравнение с производството на самостоятелно предаване, иначе щеше ли Слави Трифонов от години да инклудва в шоуто си музикални, танцувални, пътешественически и сватбени формати?!
Като казах Слави Трифонов, та се сетих - тая седмица Дългия препитва претендентите, за да лъсне нивото на общата им култура. За целта кандидатите за креслото на тв водещ отговарят на въпроси от различни области на познанието, избирайки от три отговора. Въртящият се пръст, който ознаменува верния или погрешния отговор, бе част от куиза "Вот на доверие" с водещ Иван Гарелов, реализиран преди 5-6 години от компанията на Трифонов за Би Ти Ви.
Страшна идейна суша ще да е настанала из телевизийките ни, щом скъпи и със съмнителна автентичност формати биват рефрешвани ни в клин, ни в ръкав... 
Докато продуцентите разчитат на късата зрителска памет, новинарите редят пъзела на битието ни с проникновението на играч на го.
И като такива стратегически изтикаха назад в емисиите вестта за старта на Първановото движение - някъде след пожарите и лекарските протести и преди криминалния екшън. Не, не сричат абевето на телевизията нашите ефирни гиганти, отдавна са стигнали до ю и я... С други думи - при Бойко Борисов...



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1036200
Постинги: 419
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив