Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2010 17:00 - Жената котка Яна Маринова
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 1221 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 16.11.2010 17:02


шества с тихи стъпки и в двата родни сериала, с които се надцакват частните ефирни гиганти, видя бдително око в праймтайма и часовете преди него. След като Калин Врачански профуча през "Забранена любов", а Георги Кадурин е лошо ченге и коварен бизнесмен в "конкурентните" продукции, сървайвърката също дублира участието си на екрана. С което играта на "Открийте разликите" между сериалите за мола и за влюбените близнаци става още по-интересна.
А разликите са все по-малко. Едни и същи лица гледа драгият зрител и в двата сериала, сякаш актьори недостигат на България. Даже "претендентката" Гергана Костова от реалитито на Слави се мерна пред камера, та помогна на Камен Касабов да спаси невинно дете.
Сценарно безсилие крещи в случващото се и по Би Ти Ви, и по Нова, да се чуди човек дали и сериалите (като новините!) не им ги пишат на едно място!
Та вижте - и София от "Забранена любов", и Боряна от "Стъклен дом" са бивши проститутки, невероятно въображение трябва да имаш, за да измислиш такава сюжетна линия, нали!?
Анастасия ("Забранена любов") издава модно списание, ала от целия процес на работа по него зрителят е видял само как тя обижда секретарката си. Която впрочем бе внезапно "извадена" от действието.
Влюбеният и загубен Мартин попада на място, където някакъв психогуру му обяснява, че тук хората търсят лек за сърцата си, на стената виси надпис "Йога", а присъстващите се държат като на сбирка на анонимните алкохолици от най-евтиния щатски филм.
Порой от отвличания се оказва сюжето- и характероопределящ в сериала за стъкления дом, Марина от "Забранена любов" също преживя отвличане, ако изобщо някой се сеща за първия сезон на поредицата.
18-годишен лети до Уругвай и се връща, сякаш взима влака до Банкя и обратно - любимата му е в хотел "Мантра" отвъд океана (абе ако ще се казва така, тоя хотел дали пък не би следвало да е някъде доста по на изток?). Това в "Забранена любов". "Пандизчията" Асен Блатечки уж трябваше да излети, ала остана в София и ги натвори едни покрай тоя мол, не ви е работа...
Интересно, дали ако тия тъпни бяха създадени с бюджета на БНТ, нямаше да отнесат негативите, залели преди време "Дунав мост" и "Клиника на третия етаж"... Понеже аз принципна разлика не виждам...



Гласувай:
4



1. mimayordanova - Изобщо не ги гледам. Върха на суб...
16.11.2010 18:22
Изобщо не ги гледам. Върха на субкултурата. За играта на актьорите... никаква техника на говора, никакво сненично поведение... Пари дадени на вятъра.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1035387
Постинги: 419
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив