Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2010 16:13 - Драги зрителю и ти,
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 735 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 28.11.2010 16:43


уважаеми читателю!
Седмицата, която изпращаме, се открои в потока на дните ни с достигането на невероятни дълбини на мисълта журналистическа и техническа.
Две телевизии пратиха ПТС-ите си при Алексей. На живо пресконференцията на най-известния пандизчия предава Сашо-Диковата Канал 3, Би Ти Ви - да не останат по-назад! – ден след това се реабилитираха, „Сеизмограф” „разпита” в ефир Петров. Цели три надписа „На живо” красяха екрана на Светла Петрова, да не би някой да си помисли, че разговорът е сниман и монтиран преди...
Други два скандала – с две жени – напълниха ефирните честоти тия дни. Дипломата на Калина Илиева и венецианската награда на Мишел Бонев разбуниха духовете журналистически. Първата доказвала образование с фалшива тапия, втората си изпросила киноотличие, остана в съзнанието на бедния зрител. Бургаската режисьорка даже културния Вежди забърка в скандал, след като италианците отрекоха да са плащали за министерски разходки до романтичния град. Би Ти Ви – като автори на новината – заложи на кореспонденция на италианската си връзка и интервю с Рашидов в сутрешен блок.
„В „Лидл” бой за олио и банани”, разцепи пространството „Труд”, отразявайки откриването на нова верига магазини у нас. Про.бг, за която пак през тази седмица разбрахме, че е пътник, проточи дълъг репортаж за събитието, без ни веднъж да се чуе думата „Лидл” – ееее, СЕМ има все пак, нали, глобява...
И Дарик Радио не загърби бизнеса. „В Русе отвори мол без магазини”, съобщи на сайта си новинарската медия. Само книжарница и аптека имало в стъкления дом край Дунава, става ясно от публикацията, а това доста разочаровало потенциалните купувачи.
Като заговорихме за стъклени домове - „Петролен бос се жалва на американския посланик”, изкряка frognews. Агенцията по вписванията газела правата на инвеститора, обяснявало се в посланието до Усмихнатия Уорлик.
И още от „жабата”: „Доган, Станишев и Петков били национални съкровища”. Така цитират изказване на Иван Костов колегите от опасното издание. Лидерът на ДСБ имал предвид, че охраната на тримцата излизала солено на хазната. Ами да, мърморят зевзеци, защо да ги вардят строго, като никой още не се е опитал да ги открадне!?
За друго национално съкровище разправя „24 часа”. „Шкембето обяви война на бургера”, онасловява ежедневникът текст, който ни запознава с ново екодвижение.
Накрая да не забравими премиера Борисов.
„Магърдич Халваджиян: Бойко ме кефи - носи кръста и не цепи басма на никого”, подмазва се и на двамата пловдивската „Марица”.
„Александър Морфов: Нискоинтелигентен охранител по стечение на обстоятелствата стана премиер”, цитира думите на известния театрал e-vestnik.
„Оперетен артист, който се показва по телевизията, но нищо не върши”, рекъл Морфов за министър-председателя ни. Дали „бащата” на „Хъшове” е предложил на Борисов да го режисира, изданието мълчи.
Биологично оръжие вади държавата ни срещу руските интереси, става ясно от публикация на „Стандарт”. „Цакаме Кремъл с Хубава Янтра”, пише всекидневникът и обяснява: „Женска овчарка е козът ни в преговорите за АЕЦ”, дни след като показахме зъби на бившия си Голям брат.
Е, сега, щом Хубавата Янтра пътува към Путин, за да прави компания на пухкавия подарък отпреди седмица, няма как руснаците да не кръстят палето Тихия Дон...
Да не се бърка с Дон Корлеоне...



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1035008
Постинги: 419
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив