Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2010 11:44 - Подпукаха докторите, да се готвят даскалици!
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 1590 Коментари: 2 Гласове:
1



Зрелищни арести на медици от горнооряховската болница пълнят медийното пространство тия дни, директорът на здравното заведение подслушван, гинеколожка с 30-годишна практика съблечена до кожа в полицията, разбра се от публикации.
Мъртъв ембрион предизвикал истерията на 17-годишната родилка, че са й убили бебето, телевизии гръмнаха с новини наполовина.
В тия сърцераздирателни репортажи не се спомена, че болницата в Горна трябва да бъде закрита заради политически интереси, а лютият й шеф д-р Кожухаров е на мушката на местните парламентаристи от години.
Дали заради огромната сграда, или заради болярската конкуренция е вдигнат мерникът на горнооряховската лечебница, ние не знаем.
Знаем само, че подир докторите идат даскалите и поповете.
Очаквайте скоро начални учителки да бъдат бити с камшици за забележка на шумно дете в клас, университетски преподаватели - интернирани за писана двойка на студент, а свещеници - разпъвани на кръст за продажба на свещи в църквата...


Тагове:   полиция,


Гласувай:
1



1. анонимен - Не е само в България
03.12.2010 11:49
И в Европа ,ченгетата се гаврят както си искат ,Нормално е тъпо ченге да се оплеска а прокурора защото е велик да го прикрие.
Разровете се из нета и вижте Италия ,българска лекарка е обвинена в побои на пациенти до които не се е доближавала или умрели години преди тя да е дошла в Италия.Явно от гроба ги е вадила за да ги пребива .
цитирай
2. анонимен - пример вземаме
03.12.2010 14:18
Деъствията на" родната полиция ни пази" наподобяват тези от Хитлерово и Сталиново време. За каква демокрация говори ГЕРБ ? Когато се прилагат средновековни действия в работата на полицията ? Когато се унижава човешкото достойнство. Когато без съд и присъда се вменява виновност на хората и ченгетата си присвояват права на прокуратура и съд ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1030017
Постинги: 418
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив