Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.12.2010 11:14 - Край на благотворителността, или Как клюката
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 1968 Коментари: 1 Гласове:
3



става новина в БГ

Грандиозни финали увенчаха тримесечните напъвания на двата ефирни гиганта Нова и Би Ти Ви да се правят на добрички. Издевателствата над слуха на зрителя приключиха, да влизат турските сериали!
"Шесторката" имала за "символичен победител" дуета на усмихнатия синоптик Емо и гласовитата ромка Бони, оповести сайтът на телевизията, по другия канал пък два дни по-късно Красимир Каракачанов и Рада се оказаха с най-значимата кауза, та зрителските есемеси ги посочиха за първенци.
Разбира се, и този път слуховете изпревариха финалите. Че изпадналата от парламента политформация на Каракачанов трупа рейтинг, бе ясно и за малките деца, но какво ще кажете за информациите от началото на седмицата, че именно той ще бъде победител в благотворителното реалити?
Странно, но процентът на верни информации в жълтата преса напоследък е по-голям, отколкото в "нежълтата" (доколкото я има). Защо ли все така се случва у нас - първо таблоидите съобщават клюката, после тя се оказва... новина?
И как пък точно в седмицата, в която стана победител, лидерът на ВМРО бе удостоен да води хипертъпотията, наречена "Звезден репортер" и вмъкната неотдавна в централните новини?!  Понеже с микрофон се пробваха повечето "звезди" от "Байландо", даже Сандра...
Обвиненията, които се сипеха върху идентичните реалитита, варираха от "пране на пари" до "евтин пиар". Кой крив - кой прав, не знам, истината вероятно е някъде там, във финансовите потоци, в приближаващите избори, в пословичното "тази държава се управлява по телевизията"...
Сега, в навечерието на Рождество, пеещи и танцуващи "благотворители", водещи в скъпи рокли, журита от звезди и продуцентски екипи ще идат да си харчат хонорарите из екзотични дестинации, а вие, дето пускахте есемесчета по лев, ще прегръщате радиатора, удовлетворени от добрината, която сте сторили.
Ето затова няма да се оправи тази държава... Никога!



Гласувай:
3



1. анонимен - Честно казано, не пуснах нито 1 sms. ...
10.12.2010 15:39
Честно казано, не пуснах нито 1 sms. Не защото съм някакъв изрод, който не се вълнува от нещастията в живота на хората, а защото бях убедена, че тази показна "Благотворителност" е една долна порнография.Подиграха се с нещастието на участниците и поощриха просията в най-уродливата й форма /заради политически интереси, вдигане рейтинга на телевизията и т.н., но не и заради болката на участниците/. Когато правя опити да пея, аз крещя по-малко дразнещо от победителите - накрая си запуших ушите. Тъжно ми стана за хората, които нямат жилище, но можеха да го получат пак от състраданието на хората - тогава щях да изпратя 4-5 съобщения. Не беше нужно организаторите да се подиграват с останалите участници - всички бяха много по-талантливи от победителите.
Моята истина прочетох в твоя постинг. Някои не отговарят на анонимните /макар че в нета няма нищо анонимно/ Няма да се обидя. Дано повече хора прочетат постинга ти.Поздрави
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1035449
Постинги: 419
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив