Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2011 18:12 - Няма хляб, но зрелищата се роят
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 922 Коментари: 0 Гласове:
2



като пчели, установи медиа-мониторинг в деня на светията - покровител на пчеларите.
Е, не че насъщния го няма съвсем, де, вижте: "Ядем най-лошия хляб в Европа", цитира "Стандарт" словоизлиянията на ритнатия по кокалчетата министър. Гилдията тутакси заплаши Найденов със съд - рушал имиджа на родните хлебари, аргументираха се те.
На полето на масовите развлечения обаче нещата стоят доста по-богато, така да се каже. "Полиция иззе тиража на "Нежна стихия", документира "24 часа" борбата на правоохранителите срещу пъпчивата поетеса - плагиат. Покрай крадлата на стихове бая народ си направи реклама - мастит издател обикаля по студиата на сутрешните блокове, даже една "редакторка" на сайт за влюбени графоманки се изтипоса в ТВ7, където гръмна новината.
Друг словесен подвиг извършил проф. Вучков според blitz.bg - "Юлиан Вучков надприказва Бойко Борисов", обобщава гостуването на премиера при любимеца на "Господарите..." сайтът. 
Традиционно силен в уловките пък е "Труд". "Взрив избухна в редакцията на в. "Галерия", оповести електронното издание новината на деня, но не било в редакцията , а покрай редакцията, разбраха осторожни читатели. В същото време добре гримираната главна редакторка и издателка на шумно рекламирания таблоид грейна от всички сутрешни ефири, без да се притеснява ни най-малко, че е станала в тъмни зори...
Друго заглавие в наскоро сменилия собственика си ежедневник ни отнася по посока на дълбокорелигиозните, дори медитативни практики. "Яне: Борисов се оплаква от ДС? Все едно Буда се моли на Аллах!", гласи заглавие, синтезирало политико-духовните търсения на кресливия опозиционер.
Няма нужда от молитви, мантри и нирвани, успокоява ни vesti.bg, просветлението ще идва бързо и лесно с помощта на... шапка. "Виждаме света различно с шапка мислителка", пише порталът и пояснява, че иновативният продукт потиска лявото полукълбо на мозъка и стимулира дясното, отговорно за творческите ни изяви.
Кой от гореспоменатите следва спешно да се снабди с високотехнологичната капела (да не се бърка с шменти-капели!), преценете сами. Но при всички положения отдавна са ни скроили шапката...



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1036425
Постинги: 419
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив