Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.06.2011 12:44 - Черешката на кражбата боднаха
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 1074 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 07.06.2011 12:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
в лятната си програмна схема Нова телевизия.
След като нарекоха сутрешното си кулинарно шоу, изблъскало дори Гала с четвърт час назад, "Бон апети", разчитайки зрителят вече да не свързва с това име Иван Звездев, снощи дадоха старт на "Черешката на тортата" - вечерно кулинарно предаване.
В "Черешката...", кацнала на върха на... праймтайма, бг звезда реди трапеза и кани други четири звезди да й се насладят и да я оценят. На следващия ден друг от петорката домакинства купона. И така - цяла седмица, за да дойде ред на нова ВИП-подборка.
Но не за виповете ми е думата, то е ясно, че във вечерната готварница ще видим омръзнали ни до смърт персони, "абонирани" за ефира като пенсионер - за вестник "Трета възраст".  
Иде реч за това, че предаване със същата структура вървя два (или може би три) сезона в увехналата безвреме GTV, "предвестник" на кабеларката BTV Comedy. В "Перфектната вечеря" също петима души се събираха край масата на един от тях, приготвил вечеря за цялата компания, хапваха, забавляваха се и оценяваха, в края на седмицата имаше дори победител. Само дето тия петимата, в GTV, не бяха звезди, а обикновени хора и си нямаха звезден готвач да си каже тежката дума.
Кой на кого какъв формат е "продал" в случая, засега е загадка, но че гледаме едно и също предаване, никой не се съмнява, може би само Васа Ганчева няма да открие десетте прилики.
Ако пък има някой склонен да ми даде 500 лева за позитивен отзив, веднага съм готова да напиша, че е адски позитивен фактът, дето двете водещи частни ефирни телевизии "разминаха" вечерните си готварски шоута. Така уууважаемият зрител най-напред се зазяпа по лордовете, а сега вниманието му ще може да бъде фокусирано върху домакинските умения на родните хайлайф-персони.  
Тъй, както ще се случи и с бъдещите музикални проекти на Нова и Би Ти Ви. Ще се надпяват, да, но не едновременно - Нова тв пази за есента X-factor, а Би Ти Ви бърза да "похарчи" "Гласът на България" още през лятото.
Щото наесен ще си има по-важни задачи, нали така, избори идат все пак... 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1036819
Постинги: 419
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив