Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.09.2011 12:48 - Голямото надпяване започна!
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 965 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 13.09.2011 12:58


И Би Ти Ви, и новата Нова, дето уж нямало да се продава, пък е с различно лого, ни радват с вой до Бога - музикални таланти си оспорват правото да се наредят при звездите. 
Вярно, някои имат таланта само да стават за смях, но пък това е явно доста интересно на продуцентите на "Х фактор". Зрителите не вярвам да се кефят на бездарните напъни на хора, по рождение седнали на ушите си... И в "Гласът на България" има некадърници, сред тях дори - любимци на продуцента Трифонов, иначе нямаше да стигнат до концертите, а щяха да са си тръгнали отдавна.
Така "разминати", два конкурентни формата досега не са излъчвани - единият да е още на етап кастинги, а другият да е напреднал до третия си етап.
Но и това не е направено в интерес на уууважаемия зрител, защото, ако някой иска да следи и двете предавания, за пореден път ще остане с пръст в уста - телевизиите са предвидили изданията да се "бият" за един и същ отрязък от денонощието.
Ощетен от тази безсмислена война е единствено наивникът, който очаква от медии с национално ефирно разпространение малко повече уважение...



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1036712
Постинги: 419
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив