Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2011 15:15 - Телевизиите ни ли са клонирани,
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 1161 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
или пък самата Цветанка, екс Веско-Маринова съпруга, не разбрах! Ама то не остана ефир, от който напористата дама да не обясни, че е изоставена с писмо,  но че обича бившия си и не ще чрез медиите да си говори с него!
Най-напред самият МВР химнопевец разправи при Росен Петров, че е бил предаден от половинката си. Преди седмица! Сетне повтори версията си при Бареков. И като заваляха едни гостувания на Цветанка, та цяла неделя - вчера при Карбовски, днес при Люба Кулезич, а за капак - при "Съпругите" в Нова! Е, слава Богу, казахме си, това било последното й медийно изявление, както ни информира надпис в ефир, пък скандалът с Кристина Патрашкова на тема - давала ли е, или не е давала интервю за "Галерия" Цветанка, беше направо върхът на сладоледа!
Върха на айсберга на друга лична драма с политико-икономически оттенък видяхме пък преди ден. Димитър Стоянов, син на Капка Сидерова, поиска съпругът на майка му Волен Сидеров да подаде оставка като лидер на партия "Атака". Сдушил се с ДПС, загубил изборите - изтъкна младият евродепутат. И тук имало "кирливи ризи", оказа се в хода на скандала, Волен и общинската съветничка се развеждали...
Ей, много трябва да сме закъсали, та по два интимни екшъна накуп да ни сервират! Явно Дянков и постна пица няма да ни поднесе, та поне със зрелища да се нахраним.





Гласувай:
0



1. apostapostoloff - Клонира се най- вече тъпотията,
20.11.2011 15:49
простащината и безвкусицата, присъщи на телевизията изобщо. Гледането на телевизия в наши дни си е чиста загуба на време.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1036458
Постинги: 419
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив