Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2012 15:02 - Руси фурии капят като презрели круши
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 1491 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
от ефири и канали, гласят новините от тв гилдията.
След като несменяемата Наталия Симеонова сдаде поста в съботната вечер, а Камелия бе отсвирена от "Споделено с...", и Албена Вулева пада от екран.
Нейният "Панаир на суетата" по ТВ 7 няма да се радва на присъствието й, щяла да работи като редактор за блока на продуцентката си Люба Кулезич.
Причината - Вулева ставала адвокат! Какъв добър повод Слави Трифонов да заведе още някой и друг иск срещу автори в жълтите издания - кой би го представлявал по-добре от "бирената" му компания?!
Но да се върнем на дисциплината местене на тв пешки.
Не стана ясно защо "Море от любов" освобождава съботния следобед за филм, по-стар от новото хилядолетие. Само преди година и нещо "влюбеното" реалити изрита от часа преди новините "Сеизмограф" на Светла Петрова, понеже... така искали зрителите.
За да приютят наистина отчаяната екссъпруга Вихра, от телевизията на Бареков пожертваха фолкдивата Камелия, като я удостоиха с честта да научи за отстраняването си от... клюкарските сайтове.
Сега новоизкованата продуцентка Кулезич се опитва да спаси "Панаир"-а, като похарчи Албена. При това се пробва да маскира рокадата с амбицията да разбие модела "изповедничка", наложен от Венета Райкова.
Кога бе, драга Люба, реши предаването да излезе от схемата "интимна тв изповед" - преди да изкопирате структурата на Венетиното шоу, или след това?
Междувременно екшънът "Ултиматумът на Бойко" стремително приближава към петъчната си развръзка.
Жалко че не останаха аналитични предавания, които да разнищят сюжета...




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1036412
Постинги: 419
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив