Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2012 14:59 - Първо по света, после и у нас
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 588 Коментари: 0 Гласове:
3



Лондонски кулинари подправят манджи с "нежно преработени, пресни човешки сълзи", както гласи етикетът на новото готварско изкушение. Изборът е голям - можете да поръсите салатата със сол от гневни сълзи, в супата да добавите сол от сълзи от смях или тъга, дори солената течност, която леем над лука, е затворена в бурканче. 
У нас суровината я има в неограничено количество, дори вече се е намерил производител, който ще превръща плача ни в бизнес, гласи клюката. Тук щяла да се прави сол от сълзи на радост, че на съседа в Перник му е паднал коминът, от сълзи на умиление пред съдбата на бездомните кучета и от сълзи на благоговение, когато премиерът се изказва по телевизията. 

Атракцията "граф Дракула" да пренесат край нашето море, са амбицирани медийни археолози и историци.
Два вампира били погребани в Созопол, стана ясно преди дни. Средновековните скелети със забито желязо в областта на сърцето нагазиха средствата за масова информация като средновековна чума.
Славата на градчето расте - след мощите сега и вампир увенчава туристическата му привлекателност, остава само клада за вещици да открият учените.

Град Скучен и село Тъпо се побратимиха, общинският съвет на щатския Boring одобрил решението, макар градчето им да е в пъти по-голямо от шотланското Dull. То, горкото, се населявало от едва 50-ина жители.
Дано само родопското Гърмен не се побратими със Стрелча, че голямо Плачковци ще стане!
Като край Петолъчката...


Тагове:   новини,   телевизия,   медии,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1034340
Постинги: 419
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив