Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.06.2012 14:43 - Игрите на срама II
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 992 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 14.06.2012 14:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Най-напред - миналата събота по Нова - личните вопли на Валери Божинов почти "изяждат" гостуването на Коритаров в "Директно". Как Ася му искала пари, за да си вижда детето, как не му говорела, само пишела есемеси, такива клюкички.
На другия ден - неделя, Карбовски цъфва при "съпругите" в "Станция Нова" и реве, че телевизиите били станали Бит Ти Ви - занимавали ни със забременяването на Мария ли беше, на някоя си там, няма значение.
Лъсва двойният аршин на скандалния водещ - в неговото предаване може да веем кирливи ризи и да интервюираме плеймейтки, пък интимностите в други предавания означавали, че журналистиката е мъртва.
На фона на тоя смешен плач още по-гротескно стои гостуването на младия татко Калин Вельов в събота при Лора в Би Ти Ви, в неделя - малко преди Карбовски - при Жени и Мая. И как още с влизането му и в двете студиа му се задава един и същ въпрос, сякаш писан от собствения му пиар - как така бил успял да запази в тайна, че с приятелката си чакат бебе! Макар тук въпросът да е по-скоро защо, а не как...

После - в началото на седмицата - сагата Павлов-Донев срещу Грозев-Хабсбург навлиза в нов етап. На издателите на "Труд" и "24 часа" са повдигнати обвинения за пране на пари и документна измама, ще им се запорира имуществото, ха познайте какво ще стане с вестниците им... Малко преди това се е завихрил медийният скандал в Брюксел - Любо Павлов ратува за свобода на словото, Иво Сиромахов пита как се отнася към Етичния кодекс на журналиста заглавието "Сашо Диков е педераст", Сашо Диков само се хили...
А, и да не забравя - междувременно Петър Манджуков се е сдобил с архонтска титла, каквото и да означава това. Човекът дарил милион за църква под тепетата, а като дариш милион за църква, никой не те пита откъде ти е първият милион, да знаете. Даже и мама Здравка от "Лигата на необикновените" не би се осмелила...

Накрая премиерът получава подаръци за рождения си ден - теленце Станишко, ножичка за лентички, торта магистрала. Всичко това става новина в централни емисии, изпълва сайтове и вестници.
И ето че сега много, ама много ми се иска да извадя оня стар виц и да се зачудя каква ли торта щяха да му подарят, ако беше гинеколог, но нещата не са хич за майтап.
Щото мантинелите ни може да са глупакоустойчиви, но ние, глупаците, не сме премиероустойчиви...



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1035053
Постинги: 419
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив