Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.09.2012 09:57 - Говори се, че вирус
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 1128 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 06.09.2012 13:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
поразил компютъра на Любен Дилов - син.
"Буболечката" налазила проектите на писателя и разбъркала думичките в тях.
Така през новия тв сезон ще гледаме предаванията "Разсмей Слави" и "Удави водещия Любен Дилов" вместо първоначално замисляните "Разсмей Дилов" и "Удави Слави".

Президентът Путин полетя с делтаплан, повеждайки ято жерави към топлите страни и избавлението, оповестиха световните медии.
"Уча се от големия си български брат", скромно споделил Владимир Владимирович пред заводска многотиражка. "От Бойко знам, че трябва да се местят кокичета, да се пазят щъркели, да се мисли за костенурките и да се спасяват папагалчетата", заизброявал Путин.

От 75 до 250 евро глоба да отнася всеки, позволил си да ругае на публично място, планира общинската управа на Брюксел. На прицел са обиди с расистко, хомофобско и т. н. съдържание, съобщава говорител на кметството.
У нас усърдни чиновници грабват кочаните и поемат към: автобусни спирки, централни кръстовища, паркинги, стадиони, телевизионни студия, пленарни зали. С глоби от 75 стотинки до 2.50 лева за псувня министър Дянков смятал да ликвидира дефицита в Здравната каса и да върне дълговете на БДЖ, говори се във финансовите среди.



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1035456
Постинги: 419
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив