Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.09.2012 13:55 - Тв география за начинаещи
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 1728 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 06.02.2023 09:39


Маси Ока (в ролята на патоанатома от "Хавай 5.0") пита Грег Грънбърг (в ролята на полицай): "Не сме ли се срещали преди?"
"Срещали" са се - в "Герои", където Маси Ока се пренася през времето и спасява мажоретката, а Грънбърг пак си е ченге, но пък може да чете мислите на хората.

Героинята на Джоди Лин О` Кийфи - Гретчен Морган, убива Агата Уорън в четвърти сезон на "Бягство от затвора".
Агата Уорън е продуцентка на сериала и си е жива и здрава и днес.

"Кристина Роуз" е името на яхтата, с която Майкъл Скофийлд се готви да отведе брат си Линкълн Бъроуз към свободата. Нарекъл я е така по името на майка им.
Кристин Роуз обаче е и известна американска актриса, която познаваме от "Герои" като Анджела Петрели, майка на двама синове с уникални способности.

Денис Лихейн, Стивън Канел, Джеймс Патерсън и Майкъл Конъли - четирима истински писатели, играят покер с един измислен писател - Ричард Касъл , и обсъждат с него криминалните случаи, по които той работи с инспектор Кейт Бекет. Дори, когато Стивън Канел умира (наистина - на 30 септември 2010-а), столът му в дома на Касъл остава празен и никой не сяда на него.

Сценаристите на "Двама мъже и половина" написват епизод за "От местопрестъплението: Лас Вегас". И обратното. В кросовъра се "оглежда" цялата американска тв реалност... пародирана.

Човек остава с впечатлението, че отвъд океана хората непрестанно се шегуват един с друг, че намират за забавни професионалните закачки, че не се притесняват да окарикатуряват работата на колегите си, дори своята собствена. И че никой не се обижда от това, че са го "убили" или че са се посмели на негов гръб.

Къде сме ние?
Как къде - на майната си.

Там, където някой на някого откраднал формата; където едната телевизия гледа да "затапи" другата със... същото предаване по същото време; където, щом едните се втурнат да снимат битови ситкомчета, другите тутакси намират пари за... битови ситкомчета.

Ние сме там, където не се търсят водещи за предавания, а предавания за водещи.
Където мъртви неделни продукции се реанимират за четвърти път, а една бивша тв звезда се чувства обидена, че тв пазарът бил вече разпределен и не го пускали да прави нищо. (А когато правеше нещо и водещ от неговата телевизия се гавреше с него непрестанно, този детелюбив продуцент пак беше перманентно огорчен.)

Ние сме там, където тв водещи стават депутатки, а после - обратното.
Тоест - ние сме на задника на телевизионната география. 
Каква татуировка има там, ще ви разправя утре.



Гласувай:
1



1. анонимен - тръпна в очакване)
15.09.2012 16:09
не защото телевизионната география има объл задник и всяка татуировка ще бъде видна отвсякъде /с отчитане на прожекторното осветление, разбира се/, а защото съм ваш почитател и удоволствието да прочета иронията ви, се равнява по мощност на излъчване на няколко телевизионни мрежи, обединили се по време на рецесия.)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1030075
Постинги: 418
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив