Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.10.2012 15:20 - Хронология на гаврата
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 1353 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 04.10.2012 15:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Четвъртък. Големия брат подстригва и обръсва недоразумението Владимир Данаилов. От хипарливия пишман проповедник се "излюпва"... младият Ламбо! (Всъщност преобразяването е станало предишния ден, но за целите на ежедневното издание зрителят вижда удивителния резултат ден по-късно.)
Неделя.  Мастера става първият "Събеседник по желание" от много време насам. В същата телевизия. Изповедта на актьора стряска дори коравия Кево. Става дума за снимката в Къщата, говори се за някакви писма, които продуцентите на "Брадър"-а и Стефан Данаилов си разменили.
Понеделник. Ирен и синчето й играят сцена от култовата комедия "От нищо нещо". Борят се за оставане в реалитито, демек. Режисьорът Иван Ласкин обаче едва ли е сложил в устата на младия човек мешавицата от филмови реплики и англоезични импровизации... Вездесъщите продуценти подминават със снизходителна усмивка подигравката.
Сряда. Венета Райкова плаче на живо за сиротното детство на Влади, Андрей Слабаков псува, Ники Кънчев намеква, че и другия понеделник може да се "наслаждаваме" на пародирани киносцени. Темата за писмата продължава, портретът е свален от самия блуден син.

Забележка: Иде ми да кажа и аз като прозорливата Марианка по адрес на странното семейство от майка и син: Да ходят да си пърдят в Юнайтед стейтс!

Въпрос извън темата "Владо Данаилов":
Наистина ли Нова смята, че измислени конфликти (Бони - Николай), безполезни мисии (Люси - "София") и детски игри с балони са интересни за зрителя?
Всъщност най-интересното, което едно "затворническо" реалити като "Биг Брадър" може да направи, е да остави пъстрата подборка персони да няма с какво да си запълва времето дни наред. Без да насъсква доброволните съквартиранти един срещу друг, без да им създава разнообразие тип "Бързи, смели, сръчни" или "Вечер на таланта" (която те дори си позволиха да бойкотират).
Изолацията и бездействието могат да сторят чудеса, които дори сценаристите на Тупарев не са в състояние да измъдрят...



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1034897
Постинги: 419
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив