Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2012 12:57 - Телевизионен театър с елемент на пародия
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 1379 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 23.10.2012 13:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
наблюдаваха снощи верни зрители на Големия брат в ефира на Нова.
Сякаш на продуцентите им трябва някакво оправдание, за да извадят Ники и Патрашкова и да излъскат имиджа на Фънки и Багата, иде ми да възкликна!
Пошлият цирк възправи горката Кристина срещу целия сценарен екип на VIP реалитито - ясно е, че тя единствена е написала текстовете за политическото си превъплъщение, тройката мъжкари по всяка вероятност просто са си научили думичките. А Фънки хич не е тъп впрочем...
Беше жалка гледка. Напразни усилия на мисълта сценарна - само и само да се "отпечата" в мозъка на уууважаемия зрител социологическата картинка, с която трябва да докретаме до изборите напролет.
Кристина Кунева - умна, но скучна, Николай Сидеров - неадекватен, ще се жени за циганка, Димитър Станишев - готов да разпродава България на парче и да легализира марихуаната (Ковачев изглеждаше, сякаш второто вече се е случило!).
Само Багата - или Благой Борисов - железен. Малко говори, много казва, непоклатим като Тато и Бате, взети заедно. Жал ми стана за Милен Цветков - да го гледам да задава добре отрепетирани въпроси в очакване на наизустени отговори по време на "предизборната дискусия"!
Разбира се, вотът за министър-председател на Къщата не може да мине без... социоложка. Те загряват още, тепърва ще влизат в играта, сещате се...

Само едно се чудя. Абе, драги сценаристи, измислячи на VIP "игри и закачки" и писачи на "предизборни" слоугани, как не се сетихте първите имена на политическите си персонажи да смените, не фамилиите! Щото Димитър Станишев е реален човек, нали така, политик от близкото ни минало и баща на сегашния председател на БСП.

Откъм стайлинг обаче ги бяхте докарали, особено Багата... Краси Радков сигурно косите си е скубал от яд...



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - Кавото и да правят, както и да се мазнят, гъзурчат и
23.10.2012 17:22
докарват, отсега е ясно, че на изборите ГЕРБ ще се препъне. И тогава същите тези слагачи ще се скъсат да ги псуват, ругаят и корят.

Тези блюдолизци много обичат на мъртво куче нож да вадят. Припомнете си само как преди три години направо бяха вкарали Станишев в затвора...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1030020
Постинги: 418
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив