Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2012 12:49 - Гледам и не вярвам на...
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 1294 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 10.11.2012 12:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
очите си!
Траурът по частните ефирни канали започва след централните новини, когато паметта на Дядо Максим бива почетена с... български филми. Какво му е траурното на "Боянският майстор", не става ясно, нито пък как втората част на "Борис I: Слово за буквите" отдава дължимото уважение на патриарха в деня на неговото погребение.
Преди новините обаче спокойно си вървят разни жизнерадостни "Сделки...", "Черешки..." и километрични босфорски саги.

Слушам и не вярвам на... ушите си!
Докато "тежката артилерия" Миролюба Бенатова громи някакъв нещастен учител по философия, уж проповядвал култа към Анастасия, и група хора, решени да си построят домове далеч от цивилизацията, езотерика ни залива от ефира на същата телевизия, както и на "посестримата" й.
Още в съботната сутрин Нова омешва доктори, чакри, Розалия Тинкова и Гюкчен, а пък същата вечер Би Ти Ви отвръща на удара с магии, извънземни, Дънов и Башар Рахал.
Владимир Мегре ли е по-опасен за наивния българин, или казионните екранни "ясновидци", преценете сами.

Гледам, слушам и не вярвам ни на ушите, ни на очите си!
БНТ ни харчи парите за "зелена" рубрика, в чийто най-нов брой няма нищо "зелено". Освен ако не е еко това, че уличен музикант държи котката си на повод като куче и е написал книга за нея...
Въпросният котарак Боб спасил младежа от дрогата, след като се появил "от немай къде" (вероятно в стремежа да обагрят речта си с "народни думи и изрази" авторите са се престарали, всъщност са искали да кажат "незнайно откъде"...), узнаваме от "Зелена светлина". 

Иначе всичко си е петъчно-съботно и съвсем нормално - главният прокурор пак ще се избира измежду... един кандидат, "ВИП  Брадър" пак ще бъде спечелен от най-неприятния на публиката съквартирант...



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. chavdar01 - ВСИЧКИ ЕФИРНИ ТЕЛЕВИЗИИ МНОГО ИЗПРОСТЯХА НАПОСЛЕДЪК!
10.11.2012 13:03
ПОЧТИ НЯМА НИЩО ЗА ГЛЕДАНЕ.
ЖАЛКО Е НО.........ТОВА Е!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1036188
Постинги: 419
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив