Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.01.2013 14:08 - А мислех, че Виктор Калев
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 3056 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 03.01.2013 14:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
е най-смешното нещо в новогодишната нощ! (В интерес на истината, и трите ефирни "принцеси" се бяха постарали да ни развличат - шоу след шоу се надпреварваха да забавляват зрителя, Би Ти Ви даже ни сипа двойна доза...)

Обаче се оказа, че някой се е погрижил за доброто ни настроение, създавайки уникално некадърен видеоматериал, с който президентът да ни честити 2013-а.
Клипчето - тъмно и нарязано като реклама на паста за зъби, изобилства с недомислени словесни конструкции и копипейстнати снимки от знайни и незнайни сайтове, лепнати до Плевнелиевото рамо на грозносин фон.
"Лошото не ни подмина - с тъга реди държавният глава. - Наводнения (картинка река), земетресение (картинка - напукана къща) и терористичен атентат (че какъв друг да е един атентат, ако не терористичен!)..."
И кончината на патриарха не мина без илюстративен материал - ковчегът на блаженопочившия!
"Всеки родител може да даде любов, възпитание и морал на своето дете..." - чертае бъдещето президентът - естествено, виждаме мама с бебе. (Как ли се дава морал...)
И гражданската позиция, която трябва да имаме, бе онагледена - с това, как млада дама пуска бюлетина в изборната урна. (А защо не - с протестите на Орлов мост...)
Тук идва и древната ни история, че и неповторимата ни природа (земьо колорадска, и за тебе ли ке се тепаме!), които - видите ли - ни задължавали да се държим като европейци.
А как да направиш разбираемо посланието на президента, че "бъдещето принадлежи на образованите" - дори някой да не говори български, все ще разпознае студенти в аудитория!
Така - дума по дума и снимка по снимка - президентският поздрав ни показа как... се прави курсова работа на монтажист, завършил 2-седмично обучение и ръководен от самоук сценарист и дебютиращ режисьор...
А си мислех, че предизборната bluebox-"разходка" на Плевнелиев е ударила дъното...

Впрочем градчето, в което живея, на границата между 2012 и 2013-а бе озвучено като турско-сирийска граница, та не можах много да чуя от словото президентско...



Гласувай:
8



1. shining - Честита Нова година!
03.01.2013 14:46
На върховете не им пука, на низините- също, само че по техен си начин.
А медиите... Ех, медиите!
Здраве и любов през новата година!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1028681
Постинги: 418
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив