Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2013 11:54 - Звезди имитират звезди, звезди
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 1974 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 14.03.2013 11:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ги оценяват.
Новото забавление, от което Нова тв ще ни предожи 12 яки глътки, граничи с безумие. В него нашенски випове, випчета и никому неизвестни кандидати за слава живеят в телевизора преобразени като световни знаменитости. Пеят, танцуват и се излагат наистина като за световно.
Халваджияновата шоу-недомислица започна със странните превъплъщения на журито - самият арменец, Хилда и Любен Дилов, които преди година съдеха талантите по друга телевизия, ни се показаха най-напред като звезди, после като себе си. 
Обратното сториха участиците - тях първо видяхме в собствената им кожа, сетне - гримирани и костюмирани.
Обърквацията има напълно прозрачен кастинг - събрани са хора, които приличат на други хора, като явно последната дума е била на гримьорите. Подходът е познат още от времето, когато на "Хъшове" им трябваха лица да имитират Иван Костов и съпругата му. Оттогава датира телевизионната слава на Любо Нейков и Албена Михова, която изгря и в "Като две капки вода" снощи.
За финал всяко издание ще бъде увенчано с гласуване по сложна точкова система, за да получи бездарното виене на Диана Любенова и Мария Игнатова подобаващото място в класацията...

Пак по Нова други звезди танцуват със звезди. 
В понеделник започна "Денсинг старс", тук се кълчат дори още по-настойчиво родни знаменитости. Сред тях е и холивудското чудо Стела Ангелова, бивша гимнастичка, която ще бъде оценявана от шефката на федерацията по художествена гимнастика Илияна Раева малко след като същата е повикала майка й Ефросина за главен треньор на грациите ни...
В Тупаревата бална зала според мен звезди са професионалните изпълнители, не Капка Георгиева и Люси Иларионов, но пък кой ме пита мен, важно е съблазнителното Кобилкино задниче да се върти под прожекторите за радост на мъжкото око и за разсейване на народа от предизборната надпревара.

И по Би Ти Ви се пее и танцува.
Най-сетне сниманите миналото лято кастинги на тъмно за "Гласът на България" бяха излъчени, предстои да се пее на живо. Стари муцуни и тук не липсват, като сестрата на сървайвърката Нели например.
"Постоянното присъствие" се е намърдало и в "Магаданс Предизвикателството". Танцовата надпревара в "Шоуто на Слави" е приютила Метин Енимехмедов, който се раздава на сцената, сякаш присъдата на брат му зависи от това!

Притаена някъде в мрака, "Къртицата" се готви да разбие рейтинга на всичко пеещо и танцуващо в ефир.
Там пък - изненада! - звезди ще живеят заедно, изолирани от външния свят, и ще изпълняват мисии...

Хайде стига толкова, че от тоя звезден блясък ми се насълзиха очите...



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. absurdin - хъшове бе силно. обаче двете капки ...
24.07.2013 13:08
хъшове бе силно. обаче двете капки вода беше суупер! старса също ставаше че и гласът също. само тая скапана къртица бе нещо като пореден биг брадър хаха
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1028729
Постинги: 418
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив