Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.04.2013 13:24 - Пускайте духалките!
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 1604 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 08.04.2013 14:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Надуйте климатика! И гответе от сутрин до вечер - да черпим ток, да подпомогнем родната енергетика!

Такова едно неграмотно, папагалско говорене е настанало последните три дни, та човек ще си рече, че за първи път идва пролет и сефте се пълнят язовири! 
"Зелени" производители бяха резнати, за да могат миньорите да ходят на работа, АЕЦ-ът и той редуцирал мощности, а няма кой да попита: Защо бе, г-да управляващи, не изнасяме ток? Комшиите ни ли нямат нужда, или някой отвън ни "врътна кранчето"? Ако да - кой? Или не отвън, а отвътре са се размирисали работите? Ако да - кой ще спечели от промяната в микса?


Не стреляйте по циганите!
Нито по тия, дето "берат желязо", нито по ония, дето "берат" всякакви други работи, които не са техни!

Едно такова безмълвно, тъпоъгълно слушане е настанало из медиите, та човек ще си помисли, че кражбата като начин на живот е благословена от закон и морал.
Полицай и охранител си почерниха живота, изпълнявайки служебните си задължения - край разложкото село Баня и в хладилното депо на Подуене, а излизат близки на пострадалите и вият: "Той отиде да бере железо, да си храни децата."
И никой не казва: "Да си храниш децата, крадейки, е престъпление."


Дайте им горнооряховската болница! 
Нека я направят старчески дом или скъп санаториум, само болница да не е, особено пък - родилно отделение!

Едно такова поръчково, прозрачно "отразяване на събития" се вихри около лечебното заведение в железничарския град (то не се знае докога ще е железничарски!), та човек почва да си мисли и немислимото.
През 2010-а скандалът "Бебе във фризера" разби съдбите на трима медици, като ги обвини, че са убили ембрион, развивал се едва пет месеца в майчината утроба.
Вчера пък гръмна нова сензация - в същото това горнооряховско АГ разменили две бебета! И то дни след като Общинският съвет в града реши болницата да вземе банков кредит в размер на 300 хиляди лева!
И няма кой да попита: "Абе като е толкова страшна тая болница, защо жените от три общини ходят да раждат в нея, при положение че търновската е на няколко километра само?!"
Ей това последното може да крие ключа към бараката...




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1028708
Постинги: 418
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив