Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2013 14:58 - Къде сбъркаха?
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 2474 Коментари: 2 Гласове:
8

Последна промяна: 26.05.2016 16:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Злите езици говорят, че глуха машинописка е сгрешила предизборния слоуган на ГЕРБ и написала "Имаме воля" вместо онова, което й издиктували: "Имаме роля".
Каква роля имат Гражданите на Бойко, знае всеки, който си е платил тока напоследък...

Не им стигнало мястото на плаката, та не могли да отпечатат цялото си послание другарите от "Коалиция за България", носи мълвата. Затова агитирали с "Да върнем България на хората" вместо с първоначално замисленото "Да върнем България на хората си". 
Изглежда, "заетият" от "Атака" предизборен девиз се е оказал не съвсем по мярка на социалистите... Кои са хората, на които трябва да бъде върната България, ще обсъдим след 12-и.

Спестили си цялата истина и от "България на гражданите", мълвят клюкари. Подопечните на Кунева разпространили съкратената версия "Да на нормалността", без да споделят с избирателя си пълната, а именно: "Да бе, да на нормалността".

ВМРО смятали да затъкнат пищовите в пояса и да излязат под знаме, извезано с лозунга "Свобода от монополите или смърт за управляващите", но после размислили и се спрели на по-миролюбивото "Време е за възмездие", говори се из политпиарските среди.

Ала най не случил на слоуган Светльо Хиподилски. "Подай лопатата!", извисил той глас народен, ала без да уточнява следващото необходимо действие: "Включи ми я!"
Понеже така и не намерил копчето...


Тагове:   избори,   партии,   лозунги,


Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. realdemocracy - Хмм да
14.05.2013 18:31
Имат воля да крадат още еврофондовете , да пълнят с пари турските НЕЗАКОННИ гастарбайтери на строежите, да ПРЕРАПРЕДЕЛЯТ парите на хората бачкащи за БАНКИТЕ, и да лъжат в очите хората. Както и да крадат парите за велоалеи на общинско ниво, да се удрят в гърдите колко много били направили. И да пренебрегват безработицата и бедността на хора в разцвета на силите си.
Аман от Солидарност - алооо червените малко ли са високи пенсиите - цял свят като чу за криза точно тех намали - даже и в Гърция гнездото на комунистката "демокрация".
Даже не подписах петицията срещу Меркел само защото тези публик експенсес са основата на кризата.
Неможе да се подбива цената на труда и на парите като се раздават пари на калпак - пък и по заслуги - Ченге или военен от 500 до 770 лева - обикновен работник работил двойно повече години от ченгетата и военните 200 лева пенсия !!!!!!!!!!
Никаква солидарност - пенсиите пак си избраха ГЕРБ и БСП, ромите също .
Хората разбрали недоразбрали Атака и НФСБ заааамалко да влезе.
А ДПС просто оставиха на хората (роми и турци) да ги изберат пак.
Кунева за АЕЦ Белене - щото е далеч от нейната централа в Румъния и няма да е конкурентна и на цена. - Кой е гласувал за нея е дал вота си против тез в парламента.
Малко стана като обобщение на изборите но е такова.
цитирай
2. absurdin - хаха супер!
24.07.2013 12:48
хаха супер!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1035456
Постинги: 419
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив