Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.06.2013 13:08 - Време е екранът да угасне... сега!
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 8754 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 22.01.2017 17:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Протести от сутрин до вечер пълнят редовни и извънредни новинарски емисии.
Нова тв дори премести късните си вести с час по-рано (преди премиерния сериал "Правителството", също избран неслучайно...), двама-трима репортери по два-три пъти се включват на живо от различни точки на шествията, като се почне от 18.00 по БНТ и се свърши с 23.30 по същата телевизия.
"Обичайните заподозрени" социолози, политолози и добре платени коментатори направо са се нанесли да живеят в студиата - от сутрешните блокове през "Часът на Милен Цветков" до "Лице в лице" (без да броим "Референдум" и "Панорама", понеже са само веднъж седмично, за щастие).
"Смешните" шоута пък черпят с пълни шепи вдъхновение от ставащото във и около институциите - Слави покани парламентарно представените "клоуни" да "дискутират" в неговото студио, "Господари"-те си имат любима мишена - TV7, с целия ресурс на CNN!

Но докато кучетата си лаят (разбирай - медиите си приказват), властта стяга редиците и от три дни телевизиите отразяват не само протести, но и контрапротести.

Има ситуации, при които всички гледни точки се събират в една. Това е гледната точка на нетърпимостта.
Гражданите вече я достигнаха. Не е ли време и телевизиите да се извисят до тази мъртва точка на гнева? 
Трябват само минута-две "черно мълчание" в началото на всяка емисия.
И Let It be!



Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. tikoev - "Независими" репор...
30.06.2013 13:28
"Независими" репортери изпадат в екстаз и с патос достигащ до оргазъм "отразяват" протестите! Ако знаете колко са употребени тези "протестиращи"!? Аз лично работя за един от употребителите, седмичната ми заплата е четирицифрова с осигурен транспорт, безплатна храна и разни други преференции за които ...няма да разкажа. Със сигурност някой ще ми скокне и ще каже: лъжеш! Не лъжа, вас ви лъжат и то не аз! Продължавайте да протестирате в името на колачите си които ви душиха в периода 2009-2013 и скоро ще стигнете до абсолютната нирвана. Прекалено ясно е, че софийското чиновничество което беше купувано всяка година с царски бонуси няма да се откаже от протестите...И такааааа...спора за произхода на българите ще е абсолютно излишен при тяхното изчезване. В интересни времена живеем, казват и китайците и индианците....
цитирай
2. drakulla - Евгений
30.06.2013 14:03
Михайлов пък вие на умряло по всички телевизии, копира Бареков, трагедии, драми. Дърева и тя излезе от гардероба, абе циркове, циркове, театър, лоши актьори, бездарни сценки, хора-проститутки...лудница.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1036395
Постинги: 419
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив