Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Медийна среда ли бе - да я опишеш
Автор: tvmreja Категория: Новини
Прочетен: 1036876 Постинги: 419 Коментари: 433
Постинги в блога от Януари, 2011 г.
26.01.2011 12:10 - Виж ми гласа!
Компанията VoicePrints предлага уникални артпана, създадени от... човешкия глас!
Специалистите на фирмата превръщат в картина изречените от клиента им думи, визуализирани чрез аудиософтуера. VoicePrints увековечава в снимка на "подскачащите" чертички първата дума на детето ви, предложението ви за брак, любовното обяснение, новогодишното пожелание, даже "говора" на домашния ви любимец. Уникалните творби са подходящи за всеки интериор, рекламират продукцията си иновативните дизайнери.
Нашенски бизнесмени откриват път за излизане от кризата чрез тиражиране на произведения на изкуството, създадени чрез СРС-та, подслушаха новинари.
Избрани моменти от диалога Дянков - Танов били разпродадени "на зелено", носи мълвата, а "картината" на Искра Фидосова, озаглавена "Ебаси", щяла да украси кабинетите на всички депутати от управляващата партия.
Най-голям интерес обаче предизвиква изображението на нашумялото прозвище "Мишо Бирата". Изречено от Борисовата уста, името на Ледениковия шеф щяло да бъде изработено в огромен размер. Зли езици говорят, че уникалният принт бил поръчан от президента Първанов, за да бъде окачен между портретите на Ботев и Левски.
Скандален вестник пък си е направил галерия от разноцветни "гласови" картини, които служат на редакторите вместо седмичен план за работа, издават близки до проекта.


Категория: Новини
Прочетен: 1325 Коментари: 1 Гласове: 1
 в град Гудна, щат Куинсленд, тиражираха бг медии. Наводнената държава континент е сред водещите новини и на световните средства за информация. Дали пък хищникът не е искал просто да разгледа витрините, питат се зевзеци.
Други акули ловят в мрежите си нашенските медии. Специалните разузнавателни акули, пардон - средства, огласени напоследък от "опозиционен" седмичник и опозиционна партия (и двете - под крилото, пардон - пипалото на Октопода), плуват в новинарските емисии с широко раззината паст. Кръвожадните сересета заплашват да отхапят главата на държавата, самият Бойко обаче пробва да прехвърли проблема от болната глава на здравата, казвайки, че президентът го е помолил да разпъне чадър над Мишо Бирата. Между нас да си остане - аз по-противна бира от неговата (на Мишо, не на президента) не съм пила, а съм признат познавач в областта...
Който СРС чете, от СРС умира, извади нож на полуумряло куче Командира. Пословичното чувство за хумор на Костов не го напуска и в най-ледениковата епоха на бг политиката, коментират фенове на тъмносинята идея.
За кожата на един премиер се обявиха Яне и Слави, но кой от двамата беше политик и кой - шоумен, ще ви излъжа... Сапунка с работно заглавие "СРС" продуцира пък Канал 3. Когато не гостува в други телевизии, Сашо Диков гостува в своята и разговаря по телефона с хора, чийто глас обича да подслушва - Алексей Петров, Татяна Дончева и др.
Шпаги кръстосаха в ефир Патрашкова и Карбовски, но едва ли делят любовта Бойкова, по-скоро си пуснаха кръв (както се изрази една електронна медия) заради самото си присъствие на екран. Че то бива ли бе, Мартине, такова нещо - ти скоро и Уго Чавес ще надминеш! Ето, човекът само 7 часа и 15 минути говорил нонстоп (народът сигурно е изпозаспал!), а ти цял съботен следобед си окупирал! А Криси с огризки да се задоволява - при Гала светски клюки да къдри като някоя Джуджи...
И накрая, но не на последно място в нашия седмичен новинарски обзор е информацията, че София е най-добрият град за крадене. Брей, колеги от новозакупения ежедневник, това от кой запис го чухте!? Най-вероятно е изтекла информация от подслушване на случаен принцип между видни столични джебчийки...
Категория: Новини
Прочетен: 1035 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 17.01.2011 17:35
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1036876
Постинги: 419
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив