Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Медийна среда ли бе - да я опишеш
Автор: tvmreja Категория: Новини
Прочетен: 1036145 Постинги: 419 Коментари: 433
Постинги в блога от Януари, 2009 г.
2  >  >>
от собствената си голяма телевизионна сватба!
Снощи двучасов финал на надпреварата за богато брачно тържество, изтикал назад в програмната схема "Комиците", избра най-безличната двойка да се ожени под звуците на Ку-ку бенд".
Водещият на "Шоуто на Слави" Иво Сиромахов дори "изкуши" съперничещите си кандидат-новобрачни с пари и коли, но Ася не пожела 100-те хиляди, за да зареже Станьо, Иво пък дори за мерцедес не бе готов да се раздели с Фотето. 
По-тъпо от това "изкушаване" беше само "подкрепата" на известни люде за една или друга любовна двойка...
А Трифонов би могъл поне да гласува - от уважение към младите хора, отишли да вдигат в продължение на месеци рейтинга на късното му шоу.
Категория: Новини
Прочетен: 763 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 31.01.2009 14:50
28.01.2009 11:41 - Много активен
и доста грамотен бил блогърът с никнейм Атила, разбрахме тази сутрин от блока на Крумова и Цветков.
В Нова бяха поканили някаква невръстна "специалистка", която обясни на аудиторията, че Мирослав Блажев, който вчера отвлече автобус и после се предаде на полицията, почти не допускал грешки в постингите си.
Последният постинг на Мирослав в блога му е от 14 януари - тоест отпреди две седмици, доста редички посещения в собственото Интернет-пространство за "активен блогър".
Когато пък някой напише "отвръщение", "изнивиделица", "сейр", "камани" - последното, което бих казала за него, е, че е грамотен.
Грешките в "главата" на блога му пък са.. само три.
Нова тв, когато давате микрофон на "експерти", бъдете по-взискателни.
Иначе става голям смях. По-голям от самото "отвличане"...
Категория: Новини
Прочетен: 589 Коментари: 0 Гласове: 0
25.01.2009 15:34 - Доста тъпичко
беше "представянето" на изпълненията на полуфинала за Евровизия 2009 снощи.
Вместо така наречените визитки, в които младите певци презентират себе си и сценичните си партньори, излизането им на сцената бе предшествано от архивни кадри на телевизията - майка.
Йорданка Христова и Лили Иванова от младите им години извисиха гласове в тези недомислени "антрета, безсмъртната Паша Христова си припомниха побелели фенове.
С какво допринесе това нововъведение за имиджа на младите ни вокални надежди за Москва`09?
С нищо!
Да ви кажа ли какво си мислех, докато звучаха парчетата от 60-те?
Мислех си следното: "И Паша, и Лили, и Йорданка разчитат само на един глас и на суперпрофесионалистите от оркестъра, за да обезсмъртят прекрасните стихове с божествените си вокали. Няма сценични ефекти, няма тежък грим, няма дълъг монтажен период. Само глас, талант, труд - и ето ти я Паша, подстригана като момче, Йорданка с разпиляна по раменете й дълга права коса, Лили в рокля с бастички... Но какво достойнство, Господи, какъв професионализъм!"
Ето това си мислех...
Вероятно защото заприличвам на майка си... И тя обичаше повече старото, естественото, отколкото новото - напудреното, натъкменото...
Категория: Новини
Прочетен: 806 Коментари: 0 Гласове: 0
сценарният му екип се състои предимно от мъже! На "Шоуто на Слави", нали се сещате...
Не защото гологлавият водещ мрази жените, тоест умните жени, неееее...
Просто защото някой трябва да го замества, когато "боледува", когато рейтингът му е прекалено нисък, когато не знае къде да се дене от безизходица...
Росен Петров и Иво Сиромахов са подходящи за "заместници" поне по външен вид...
Категория: Новини
Прочетен: 644 Коментари: 0 Гласове: 0
Защото Той не само се върна в "Здравей, България", а и я разби на пух и прах още в първото си си появяване за този сезон!
Милен Цветков демонстрира свежа мисъл и обясни на Лора Крумова, че не е добра идея те двамата да четат вестници, след като може Барека да им ги прочете, даже за малко го пусна на видеостената в студиото. Със звук при това!
Всъщност идеята си я бива. Вместо да пекат хляб, хлебарите - ако ги мързи - могат да го купуват от... съседния хлебар. Ако на лекаря не му се ще да ни преглежда, може да ни прати при друг лекар - без значение какъв специалист ни е нужен. Певците - по почина на Цветков - няма нужда да пеят, достатъчно е да си пуснат записи на техни колеги...
Така че гледайте "Денят на Милен Цветков" от 7 без пет до 18 и петнайсет всеки делничен ден - може да ви хрумнат и други интересни нововъведения.
Категория: Новини
Прочетен: 589 Коментари: 0 Гласове: 0
2  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1036145
Постинги: 419
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив