Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Медийна среда ли бе - да я опишеш
Автор: tvmreja Категория: Новини
Прочетен: 1036149 Постинги: 419 Коментари: 433
Постинги в блога от Октомври, 2010 г.
2  >  >>
стояло русото Бианче вчера следобед - откак си поплакало в пернишкото районно, та чак до живия ефир в 22.00!
Суперрепортерката на Иван и Андрей, която лети след премиери и министри, за да ги "бъзика", вчера била арестувана по нареждане на НСО, когато поискала да зададе въпрос на президента Първанов. Държавният ни глава бе в Перник за празника на града, наобиколен от журналистки обаче, той се почувствал застрашен от миньончето и наредил да го обезвредят.
Което даде повод на двамата ситни продуценти да нищят личността на Първанов в широкия спектър от клюката през майтапа до обвиненията. Охотно им помагаха видният антипървановист Иво Инджев (герой от "Байландо") и отявленият бойковист (което го превръща автоматично в антипървановист) Сашо Диков. Лайтмотивът на вечерта бе: "Как премиерът и министрите могат да отговарят на Бианкините бъзици, а президентът - не!".
Тук е мястото да разсеем представите на Супер Бианка, че прави интервюта с политиците, понеже интервюто не представлява подскачане, развяване на розова пелеринка, подвикване на някакво въпросче и флирт с камерата. И да развенчаем схващането на Иван и Андрей, че ще успеят незабелязано да изпълнят поръчката "съсипи рейтинга на Първанов във връзка с предстоящите президентски избори догодина".
Момчета, гледаме ви и между кадрите! Турутутутутуууу!
Категория: Новини
Прочетен: 3410 Коментари: 5 Гласове: 1
на Христос, пусна в продажба американска компания, съобщават агенциите.
С изображението на Спасителя можете да закусвате ежедневно срещу скромната цена от 39 долара, богоугодния уред се рекламира като "идеален подарък за човек, който си има всичко".
Предприемчиви нашенци запретнали ръкави и конструирали микровълнова печка, от която излиза духът на Бойко Борисов и изпълнява всяко ваше желание, свързано с прерязване на лента и счупване на бутилка шампанско.
Бг изобретението е идеален подарък за забързани репортерки и услужливи тв водещи, но не се препоръчва за лица, пуснати под домашен арест.
Категория: Новини
Прочетен: 783 Коментари: 0 Гласове: 0
заеми се с по-перспективен проект - "L`Eurosmeo"!
Заложи на българското - Евросъюзът скоро ще ни изхвърли като цигански катун, позициониран под Айфелова кула, ала дълго още ще ни разсмиват публичните люде в тази страна.
Много години още ще се заливаме от смях, наблюдавайки странни интервюта на янеподобни субекти в сутрешни блокове, с които - странно защо - са се разлюбили. Или - още по-странни интервюта на силови министри в неделните вечери - сантиментална подгрявка за жестоката мелница на делниците.
Някой ден - и той не е далеч! - арестант ще се окичи с титлата "Мъж на годината", заоравайки като Трактор медийната нива.
Все така с честота два пъти седмично ще се блъскат влакове, ала все без жертви и все нещастните гладни диспечери ще са виновни, докато се намери кой да купи фалираната БДЖ (абе той може и да се е намерил вече, ама ние да не знаем...).
"Кварталът на богатите" - София, Велико Търново, Пловдив, Варна, Бургас, още дълго ще фокусира общественото внимание, както и сериал за мола не го е правил, а по новооткрити магистрали ще зейват пукнатини, по-големи и от дупките в Дянковия бюджет.
Та думата ми е, че хляб за смехотворците винаги ще има... Ако не си изгубят чувството за хумор, летейки след премиера Борисов...
Категория: Новини
Прочетен: 972 Коментари: 0 Гласове: 1
призова току-що завърналият се от странство Слави Трифонов в предаването си. Библейския апел изпробваха петимата сценаристи, които водеха шоуто в отсъствието на титуляря. Разбрали, че идеята работи, те я отстъпили на шефа си, гласи мълвата.
Близки до екипа разкриха пред наш източник, че още в първите шест часа от обявяването на мейла въпросите към Слави залели виртуалното пространство като усмивките на Би Ти Ви синоптик.
2134 питания гласели: "Слави, кога ще се ожениш?", а други 1898 били още по-конкретни. Техните автор(к)и питали: "Слави, кога ще се ожениш за мен?"
"Г-н Трифонов, защо заминахте за Америка?", настоявали да узнаят 975-има любопитни, а 1208 мечтатели завистливо питали: "Г-н Трифонов, защо се върнахте от Америка?"
600 пъти за първите 6 часа след съобщаването на имейла за въпроси към Дългия постъпило питането: "Слави, ходил ли си в Магадан?" 599-има искали да разберат кой е любимият му американски сериал и защо. 499 души се поинтересували на служебния имейл дали Трифонов харесва Ферхунде повече от Инджи.
Човек, подписал се с инициалите Б. Б., задал въпроса: "Слави, колко струва да наема Краси Радков да реже ленти вместо мен? Приблизителна заетост - три пъти дневно в рамките на редовното работно време."
Потребител с никнейм s_dik кани Трифонов да му гостува на негов терен, за да му вкарва дузпи.
124-ма зрители се интересуват кога ще има конкурс "Аз внасям с Ванката предмети в студиото на "Шоуто на Слави", а трийсет и петима смелчаци предизвикват Трифонов да им разкаже виц, който не знаят.
В първия ден на кампанията "Попитай Слави" само три мейла поставяли въпроса за музикалната работа на Трифонов. Техните податели се интересували дали Слави ще запише дуетни парчета с Азис, Лили Иванова и Веселин Маринов, издават от екипа.

Категория: Новини
Прочетен: 2875 Коментари: 2 Гласове: 1
Последна промяна: 15.09.2019 15:30
на предавания във и извън праймтайма падна в началото на този тв сезон!
Най-напред залязващият хит на Нова "Забранена любов", нарязан на мънички парченца, се настани в безкрайно безсмисления часови пояс 18.30-19 в делничните дни, после "Стъклен дом" изпадна от неделната вечер и бе преместен - незнайно защо - в понеделник!
Е, не е съвсем незнайно - просто "Великолепната шесторка" не може да "произведе" достатълно епизоди, за да "покрие" шоуто на мечтателите в "конкурентния" ефир...
Но пък въпросният извади срещу "В неделя с..." осемчасова обновена "Станция Нова" - със свежи лица, за които се очаква да бият по рейтинг втръсналата н а всички физиономия на Камен Воденичаров.
Шумно рекламираното реалити "Истината за нас" (един от трите проекта на Тупарев за Нова) обаче се сгромоляса с гръм и трясък от 20 ч. в неделе в... 22.30! Дали на хората гласът на Силвия Лулчева им "говори", че трябва да си купят някакъв революционен прах за пране, или просто на никого не му се слушат нагласени "изповеди" - не знаем...
Истината за "изразходването" на форматите у нас е някъде там - в дълбокия джоб на 3-те продуцентски къщи, които не позволяват на нищо свежо да си пробие път до ефир.
Но за това - друг път...


Категория: Новини
Прочетен: 784 Коментари: 0 Гласове: 0
2  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1036149
Постинги: 419
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив