Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Медийна среда ли бе - да я опишеш
Автор: tvmreja Категория: Новини
Прочетен: 1035033 Постинги: 419 Коментари: 433
Постинги в блога от Октомври, 2008 г.
2  >  >>
25.10.2008 14:55 - Бг сапунка
в две части излъчи в четвъртък и петък "Шоуто на Слави".
"Предложения" за женитба прозвучаха от мъжката половинка на двойките кандидат-младоженци, с едно изключение само.
Такова "богато" въображение бяха проявили годениците, уж сами измислили как да предложат брак на гаджето, че направо се потресох!
Само трима от 12 бяха извън студиото - едно предложение се случи в болница, чрез жива връзка, друго - в ресторант, а един смелчак скочи с парашут, развял знаме с любовно обяснение, което не се видя добре.
Певци и музиканти "изнесоха" на раменете си предложенията на бъдещите младоженци към любимите им! Кали, Маргарита Хранова, гайдари, че даже и беквокали те на бенда...
И това ако не е начин да се мине евтино!
Категория: Новини
Прочетен: 1400 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 13.12.2008 15:02
че с песни и танци рейтинг не се вдига, хвърли съкватирантите на Страшен съд!
В четвъртък вечер, по време на лайв-студио, от реалитито по Нова обявиха невиждан и нечуван регламент - масово гонене на участници в шоуто ще се случва всеки ден от идващата седмица.
За оставане в Къщата ще се борят Цветан и компания, разделени на четири "цвята". Както в политическия живот "навън", и тук ще отпада онзи, който грабне най-нисък "вот". 
В ролята на недосегаем сив кардинал е "черната" Виолета. 
Е, крайно време беше да се завихри някакъв екшън, че то каквото пеене и танцуване беше настанало в ефира, направо нямаше какво да се гледа... Като изключим фриволната рокличка на Елена Йончева...
Категория: Новини
Прочетен: 908 Коментари: 0 Гласове: 0
за тв рейтинг впрегнаха двата ефирни мастодонта в съботната вечер.
Светла Петрова сблъска на живо единия дупнишки бизнесмен с лидера на "Атака" Сидеров в "Сеизмограф" по Би Ти Ви. Ситуацията заплашваше да стане доста земетръсна - добре че дойде време за реклами...
По Нова пък Мартин Карбовски самоотвержено "запуши дупката" - излъчи се повторение на не толкова отдавна извъртения филм за братя Галеви от поредицата му "Отечествен фронт".
Питам се кой точно от програмния екип на Нова решава да се "отвърне на удара", след като на всички им е ясно, че далеч по-качественият продукт на Карбовски събира и далеч по-"качествена" аудитория.
Независимо от рейтинговите показатели политическата говорилня на Би Ти Ви си остава сборище на кресливци, докато документалните находки на Карбовски са ни повече, ни по-малко художествени свидетелства на епохата.
Без изобщо да отварям дума за това, че и на двете предавания изобщо не им е "мястото" в мързеливата съботна вечер...
Категория: Новини
Прочетен: 711 Коментари: 0 Гласове: 0
се вихри на екрана в минутите на "Шоуто на Слави"!
Три поредни вечери в 22.30 при Дългия "гостуват" кандидатмладоженски двойки - млади и не толкова млади, със и без деца/жилища/работа.
Докато обясняват на уууважаемата, видимо забавляваща се "изпитна комисия" защо искат да се вземат публично, гологлавият шоумен се трогва, учудва, потиска и ядосва.
Най-много го тормози, разбира се, фактът, че сайтовете за запознанства са "мястото", където хората срещат половинките си - вероятно заради несподелената любов, която изпитва към... компютъра.
Вадят го от нерви отмъщенията на бивши гаджета или съпрузи, "невръстни" двойки, два пъти по-млади от него, го изумяват с желанието си да се оженят.
Докога ще трае този предсватбен спектакъл, аз не знам.
Хубавото в цялата ситуация е, че за малко от екран слезе образът на столичния градоначалник. Понеже по едно време бях почнала да си мисля, че в Библията на Слави е казано: "В началото бе Бойко Борисов..."
Категория: Новини
Прочетен: 669 Коментари: 0 Гласове: 0
са "разминати" във времето рубриките "Темата на Нова" и "Би Ти Ви репортерите" в събота и неделя след централните новини.
Веднага след емисията минават "Репортерите", чак после ни запознават с времето и спорта по медията на Мърдок (тя скоро нямало да е на Мърдок, казват).
Обратно - по Нова първо избутват спорта и времето, после идват минутите на "Темата".
Защо ли?
Ами сигурно за да гледаме и едното, и другото.
Де да беше така и на реалити-фронта... Или пък там думата имат... спонсорските пари?
Категория: Новини
Прочетен: 621 Коментари: 0 Гласове: 0
2  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1035033
Постинги: 419
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив