Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Медийна среда ли бе - да я опишеш
Автор: tvmreja Категория: Новини
Прочетен: 1030075 Постинги: 418 Коментари: 433
Постинги в блога от Февруари, 2010 г.
2  >  >>
разбира се - по своя си карбовски начин.
В съботната вечер, докато евреите у нас и по света се забавляваха на най-веселия си, карнавален празник, "Отечествен фронт" ни запозна с една нестандартно мислеща млада българка.
Живеещата на "Витошка" хасковлийка Рая обича евреи, разкри предаването на нестандартния журналист.
Израелските мъже са възпитани, чели са книги и уважават жената, обяснява Рая. Те не мислят, че "върхът на сладоледа" в кариерата е да слаломираш с раздрънкано такси из софийските дупки. В Тел Авив е топло, разкри какво грее душата й
младата авантюристка.
Героинята от новия епизод на сериала "Карбовски срещу Бг" не се притеснява от факта, че може да бъде наречена секстуристка. Та тя сама си плаща самолетните билети, поне в повечето случаи, разбраха зрителите.
Не я вълнуват и някои очевидни истини, като тази, че вероятно няма да случи на свекърва.
Любителката на екзотични страни и мъже смята, че нашенеца за нищо не го бива, и е убедена, че може да срещне любовта само сред палмите на Обетованата земя.
Всъщност Рая неведнъж я е срещала, макар и за кратко.
Поуката от тази история?
Поука няма. Освен за шефовете на Нова тв.
Категория: Новини
Прочетен: 1438 Коментари: 2 Гласове: 0
21.02.2010 12:26 - Адреналин

бе най-често употребяваната дума през изминалата седмица.
Сексизпълненията на танцьорката Яна от "Господари на ефира" заляха Нета, обясненията й - всички медии.
Най-напред жълти и нежълти вестници и сайтове тиражираха новината за домашното порно, сетне тв участията на Яна надвишиха екранните изяви на Бойко Борисов.
Докато премиерът ни през последните 4-5 дни само понахока кметовете и си направи оглушки за посланията и от Изток, и от Запад, русокоската изреди всички възможни студия, за да разкаже за побоите на бившия си.
Започна се в "Тази сутрин" на Би Ти Ви - те някак се чувстват ангажирани с видеоотмъщението на гневния дизайнер, понеже сега "Господарите" са в техния ефир. Още същия ден Янчето цъфна и в "На кафе" при Гала, където двете блондинки си спретнаха разговор с продължение.
На Барековите сайтове също се появи интервю с бившата адреналинка. Беше й връчен и "Златен скункс" от бившите й колеги, и тук съспенсът бе поддържан в две поредни вечери.
В "Шоуто на Слави" коментарът бе кратък, но съдържателен - понякога с малко думи се казва повече, нали?
Голямата телевизионна точка обаче бе сложена снощи в "Горещо", където другата млада майка разпита Яна за житието й с бившите, тя пък - от своя страна - повтори всичко, което вече ни бе известно. Акцентът бе, разбира се, върху домашното насилие, защото чувствителната Венетина душа няма как да не откликне на страданията на ексадреналинката.
Поука от цялата тая разголена история трябва да си вземат от пресщаба на Борисов. Колеги, нали виждате какво става, като не осигурявате достатъчна телевизионна активност на министър-председателя?!

Категория: Новини
Прочетен: 1203 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 15.03.2010 13:40
едни други като цигани, установиха наблюдателни зрители.
"Бедната" ни откъм тематика действителност кара онези, кото измислят какво ще се случва в ефир, да "заемат" идеи от колеги, най-често от същата медия.
След като в "Шоуто на Слави" се спомена заболяване с абревиатура ГЕРБ, Виктория Петрова "разработи" темата до репортаж. Чаровната новинарка разпитваше депутати пред главния вход на парламента страдат ли от ГЕРБ, какво е лекарството за гастро-езофагеалната рефлуксна болест и т. н.
Пак от Дългия си "взеха" хрумка и "господарите" - заигравката с "Луфтханза" и Луфтвафе изтече и при тях по повод скандала, в който се замеси Волен Сидеров. Вярно - малцина разбраха изтънчената игра на думи, но нали на сценаристите си им харесва...
"Готвенето на октопода" от "Шоуто на Иван и Андрей" пък се развихри до небивали мащаби днес при Гала. Но докато при двамата мъже наполовина все пак ставаше дума за графично изображение, то готвачът на блондинката без притеснения премяташе по масата гнусните пипала на морското животно.
Феноменът "заемане на идеи" вероятно се дължи на факта, че сценаристите не гледат какво се прави из другите предавания дори по тяхната телевизия, камо ли при конкуренцията.
А що се отнася до деликатеса от днешното "На кафе" - добър апетит!
Категория: Новини
Прочетен: 839 Коментари: 0 Гласове: 0
все същите тъповати скечове и фалшиво пеене, това предложи на зрителите си БНТ, за да отбележи юбилея на първото студентско предаване "Ку-ку".
Хитричък анонс в началото на празничния брой снощи закова пред екрана фенове на Слави и бенда, за огромно тяхно разочарование обаче Дългия и Бандата на Генчо присъстваха само като... видеоархив.
Дали не са го поканили, или не са се договорили по параметрите на участието, зрителят няма да разбере. А и Трифонов вече отбеляза в собственото си студио годишнината на революционното предаване с гостуването на Влади Въргала и Камен Воденичаров...
Въпреки отсъствието на Слави и Евгени от юбилейното шоу за паметливите беше невероятно преживяване да си припомнят култовия клип на "Шат на патката главата", предхождащ с около 16 години не по-малко бунтовния "No mercy". Вярно, бунтът тогава бе срещу соцстатуквото в мисълта, а днес се въстава срещу политическото предателство и социалното нагаждачество...
Мозайката от старо и ново, на която бе заложило снощното издание на "Шоуто на Канала", беше увенчана с разширена редколегия, изкопирана от предаването на гологлавия продуцент в ефира на Би Ти Ви. Бивши сценаристи, сега политици, издатели и собственици на пиар-агенции, се отдадоха на спомени как се е произвеждало младежкото предаване. Актьори влязоха в старите си образи, че и попяха, неубедително подкрепени от музикантите си, парчета, композирани от Евгени Димитров. От актьорския букет обаче липсваше Васил Василев - Зуека, също свързал кариерата си с шоу, излъчващо се в момента по Би Ти Ви.
Лица като Димитър Цонев и Евтим Милошев също се появиха само като "усмивки от старите ленти", а Милен Цветков гилдията сякаш вече е погребала - за него или добро, или нищо...
Така - двайсет години след "избухването" на демокрацията, БНТ чества рождения ден на "бялата тв лястовица" с... доста по-скъпи костюми и декор.
Ако ви е липсвало нещо в празничния брой - повредата не е във вашия телевизор...
Категория: Новини
Прочетен: 580 Коментари: 0 Гласове: 0
Не, не казвайте: Любен Дилов. Ще сгрешите.
Вицовете се измислят сами, те витаят в словесното пространство и просто трябва да протегнеш мисъл и да ги вземеш...
Ето ви един такъв:
- Кога Иван и Андрей ще се изравнят със Слави Трифонов?
- Когато Андрей стъпи на раменете на Иван.
Или:
Попитали Радио Ереван:
- На какви изисквания трябва да отговаря кандидатката за чистачка?
А Радио Ереван отвърнало:
- Рашидов, ти ли си, бе?


Категория: Новини
Прочетен: 931 Коментари: 1 Гласове: 2
Последна промяна: 05.02.2010 17:13
2  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1030075
Постинги: 418
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив