Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Медийна среда ли бе - да я опишеш
Автор: tvmreja Категория: Новини
Прочетен: 1029997 Постинги: 418 Коментари: 433
Постинги в блога от Март, 2010 г.
2  >  >>
Тя: Глупава, необразована, суетна, капризна, вечно оправдаваща се с детето, опитва се да манипулира, скандалджийка, с груб език.
Той: Комплексиран, зависим от алкохол, дрога, секс или хазарт, вменява вина за всичко на половинката си, мърляв, с коремче, с груб, нецензурен език.
Двамата заедно: Общуващи предимно на битово ниво, неудовлетворени от връзката, ненамиращи сили да я променят или прекратят, силно мразещи или лицемерно обичащи се.
Приятно гледане!
Категория: Новини
Прочетен: 739 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 26.03.2010 09:28
на неограничените възможности!
Не ми ли вярвате?! Ето ви доказателства:
1. Само у нас всеки нещастник, който се е сетил да си обръсне главата, нарича себе си будист и се показва по телевизора в праймтайм.
2. Само нашата "мила родина" е "земен рай" за съмнителни тв "пипируди", готови да разголят гръд пред лъскави списания, за да си осигурят добре платено медийно присъствие в продължение на години.
3. Само в Бг всеки, който не е глухоням по рождение, смята, че може да пее, и се натиска да участва в реалити-предавания, в които се избират певци. И в такива, в които не се избират певци.
4. Единствено в България електоратът е по-активен във форумите, отколкото на улицата. (В скоби казано - ако във фейсбук можеше да се приемат закони, ние щяхме да сме сред най-благоденстващите нации в света!)
5. Само тук, на тия политико-географски ширини, всеки, който дойде на власт, си измива ръцете с оня, който преди него е бил на власт. Всеки път!
Е, убедих ли ви, че тук всичко е възможно...
Категория: Новини
Прочетен: 749 Коментари: 0 Гласове: 2
турския морал, узнаха верните му зрители, които следят със затаен дъх не само "Отечествен фронт", а и "Емигранти" по Нова.
С двама "парижани", чиито семейства разчитат на парите, изкарани по строежите на световната столица, ни запозна този понеделник Карбовски.
Младите турци се трепят, за да издържат жени и деца в бедна България, живеят на тясно, не поглеждат французойка и ни най-малко не се притесняват, че благоверните им могат да се забегнат с чужд мъж, разбрахме от думите им.
За разлика от българите. Ние, стигна до извод Карбовски, предпочитаме да пратим в чужбина да изкарват пари старите ни жени, щото, ако идат младите - край със семействата им. А турците са верни. Не кръшкат, булката си чува челядта под зоркия поглед на свекървата, мъжът пък знае за какво е отишъл в чужбина - да спечели, да спести, да купи дом...
Ей такъв здрав морал струи и от турските сериали, с които ни облъчват всяка вечер и по двата ефирни канали с национално покритие.
В сапунените филмчета виждаме, че:
1. ако една 30-годишна жена си вземе чантата и понечи да излезе от къщи, тутакси скачат майки, сестри, братя, племенници и вкупом искат да узнаят къде отива, кога ще се върне, с кого ще се вижда;
2. когато в семейството възникне конфликт, все ще се намери някой да зашътка да не се повишава глас, щото - видите ли - комшиите щели да чуят;
3. ако някой се чувства огорчен от нечии думи или действия, той отива и споделя това с негов трети братовчед или съученик от началното училище, той пък казва на друг общ познат, общият познат - на трети, и така - докато думите на обидения стигнат до "източника" на обидата;
4. хатърът на най-възрастния мъж в дома не се чупи - независимо колко смотан и задръстен е мъжът, той командва парада и женските са длъжни да "козируват" ежеминутно, да слагат и вдигат масата по негов знак и да не се обаждат, ако не ги попита...
Изобщо - българи, поучете се от малцинството, крещи медийната среда, вижте колко са морални, как държат на семействата си, как уважават родителите си!
Само че от този "апел" няма да излезе нищо, уверявам ви. Понеже отдавна вече не е деветнайсети век и никой не е длъжен да търпи домашния терор, независимо дали източникът му е съпруг, баща, свекърва или някой друг.
Както и терора на телевизора...
Категория: Новини
Прочетен: 1317 Коментари: 2 Гласове: 1
драги зрителю, аз съм я измислила!

Ето я (скоро и във вашия телевизор):

7.00 "Не блей, България" - сутрешно политическо токшоу
10.00 "Денят е ужасен" - информационно предаване за софийските задръствания, варненските дупки и видинските наводнения
11.00 "На кюфте" - русокосата Гала готви тв супа от бг звезди
13.00 "Челюсти" - токшоу за предъвкване на суровата действителност
14.00 "Косопад" - шампоанен сериал с елементи на лекарски стачен екшън
17.00 "Вярно с оригиналната стенограма" - уроци по политически език, пряко от президентския кабинет
19.00 "Календарни новини" - за политическия цикъл и цикъла на политиците
20.00 "България търси провал" - реалити-шоу за некадърници
22.00 "Шоуто на Слави, Иван, Андрей, Азис и Супер Бианка" - забавно предаване, не се препоръчва за политици без чувство за хумор
23.00 "Бягство към затвора" - прокурорски сериал.
Категория: Новини
Прочетен: 2639 Коментари: 2 Гласове: 3
наистина!
Сполучлива сценарна смешка хвърли снощи Гацо Бацов. Блестящият Краси Радков се питаше в ефира на "Шоуто на Слави" кога ще дойдат руските сериали да ни освободят от турските сериали.
А докато зрителят се пита кога ще дойде Слави да си води шоуто, мисля, че трябва да си отговорим на още няколко въпроса.
А именно:
1. Като ни освободят от турските сериали, руските ще ни освободят ли и от американските? Не за друго, ами искам да си догледам "Бягство към затвора"... исках да кажа "Бягство от затвора", обърках се с режисьорските шедьоври на Цветан Цветанов..
2. Когато дойдат да ни освобождават от турските сериали, руските сериали ще донесат ли куфарчета - ядрени или с пари за АЕЦ "Белене" (то е едно и също, де)?
и не на последно място:
3. За да дойдат руските сериали да ни освобождават от турските, ще се наложи ли да вдигаме второ Априлско въстание и да пишем кървав имейл на новите собственици на Нова тв и Би Ти Ви, подписан от районен съдия по Закона за електронните съобщения?
Категория: Новини
Прочетен: 706 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 05.03.2010 14:11
2  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1029997
Постинги: 418
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив