Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Медийна среда ли бе - да я опишеш
Автор: tvmreja Категория: Новини
Прочетен: 1028732 Постинги: 418 Коментари: 433
Постинги в блога от Април, 2010 г.
2  >  >>

Спецоперация "Наглите" излови хора, отвличали като по филмите, пъхна ги в ареста, откъдето те най-нагло се измъкнаха, и така започна екшънсапунката "Закон и ред: Умисъл за представление".
Последва посичане на пипалата на "Октопод"-а, обилно отразено в публичното пространство както в криминалния, така и в кулинарния аспект на понятието. Особено активно се включиха от медиите на самия Трактор.
Още морска тематика вкара в сериала спецоперация "Медузите", която попари варненски общински съветници.
Друга сюжетна линия развиха сценаристите на поредицата с епизодите "Лапачите" и "Пиячите". Обладателите на тези два смъртни гряха подмолно се грижели за нашата трапеза - те осигурявали и салатки, и ракийки за българина, ала забравяли да се отчитат на хазната...
Голямото кино вдъхнови вътрешното ведомство още веднъж - след като остави "Октопод" зад решетките за дълго, полицията погна и "Недосегаемите", рекордно ощетили бюджета. Гост актьор в епизода бе Човекът глас Краси Аврамов.
Приказен елемент привнесе в рейтинговата поредица серията "Фалшификаторите". Според режисьора Цветанов екипът попаднал в пещерата на Али Баба, където били открити изкусно изработени винетки, бандероли, лични документи и пари.
Запознати припомнят, че в епизод, наречен "Факирите", пък се разказваше за група хора, които виртуозно упражнявали занаята на автокрадеца. Също като тях "Тотаджиите" сменят самоличността на коли, но не се задоволяват с движимо имущество, а наблягат на недвижимото, като залагат на българските футболисти.
Още веднъж в поредицата стана дума за селскостопанска техника. Спецакция "Сладурите" разкри хора, надсмивали се над държавата, като сключвали сделки на трикратно завишени цени за резервни части на трактори.
Съвсем прозрачни в смислово отношение са най-новите епизоди от сериала - "Терористите" и "Регистраторите", посочват специалисти. Дали сценаристите са се поизчерпали, или продуцентите търсят по-различна аудитория, питат се зрители.
"Терористите" стъпва в Меката на българското оръжейно производство - Казанлък, а "Регистраторите" разказва как в столичния КАТ се издават фалшиви документи за платени глоби, съобщават източници, близки до продукцията.
Главен комисар Калин Георгиев сподели преди време, че очаква старта на "Перачите", където ще стане ясно кой с какъв прах накисва пачките, за да изгради хотел.
Зевзеци обаче са на мнение, че скоро на кандидатите за тв приза "Еми" ще им свърши речникът. Чуват се слухове, че МВР доста бързо изчерпва възможностите на езика, тъй като главният сценарист работел по учебното пособие на по-малката си дъщеричка.
Фенове на поредицата планират да помогнат с идеи на създателите на хитовия сериал, като измислят наименования на следващите епизоди. Първите предложения са за акция "Магьосниците" - за незаконно леене на куршум и хвърляне на боб, и операция "Операторите", в която ще се разказва за движението на средствата по оперативните програми на ЕС, както и за един случайно замесен японски турист с любителска видеокамера.

Категория: Новини
Прочетен: 695 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 28.04.2010 12:57

пратила отворено писмо до телевизионера Димитър Бедников, писаха медиите. Бедников бил поискал право на отговор в предаването й по Нова, тъй като се разпознал в репликата “оня лудия”.
Русата водеща пък отвръща на удара с нова рубрика в тв таблоида си - всеки обиден от квалификацията "оня лудия" получава ефир, за да потвърди или отрече. Вариации като "оная лудата", "ония лудите", "лудите на стадиона" и "пълна лудница" също били обмисляни от екипа на предаването.
Като чул това, президентът Първанов тутакси вдигнал телефона на Венчето и се записал за участие, понеже разпознал себе си в репликата "На БСП й трябва луд с пушка", както му подсказаха снощи Иван и Андрей...

Категория: Новини
Прочетен: 738 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 28.04.2010 10:44
27.04.2010 12:31 - Все се чудех
какво ли ще да значи "В  предаването има продуктово позициониране", дето го изписват преди "Биг Брадър", че и преди "Стъклен дом"...
И снощи разбрах!  Ама хубави продукти си похапнаха Кузмови и Генчеви по време на късната си "вечеря"!
Такова позициониране на червеи в купичка имаше, че чак ми призля. И на участниците май също... Екзотичните "кулинарни" изненади бяха овреме огласени от водещия Ники Кънчев, та хора със слаби сърца да не гледат. Че и късничко беше - към десет, та който ял - ял...
Сега ще ми заобяснявате как "продуктовото позициониране" е някакъв рекламен похват, че някакви марки се мяркат по екрана, докато следим развитието на скандалите и любовите в Къщата... Хубаво, така да е!
Но все си мисля, че по-скоро означава "да се позиционираш на пачи яйца, лапайки със затворени очи и стиснат нос гадни мърдащи неща".
Ех, Халваджиян, Халваджиян, ти ходи търси таланти, пък те ти взеха "Страха"-а...

Категория: Новини
Прочетен: 812 Коментари: 0 Гласове: 2
на Би Ти Ви, от Нова - както винаги - бяха готови с програмен вариант още щом стана ясно, че конкуренцията врътва бг сериала.
Уж "Биг Брадър Истината" щеше да върви в съботната вечер, а някак неусетно за затъпялата аудитория се пренесе в неделя още при старта на продуцираната от Би Ти Ви сапунка.
Естествено, статистици посочиха, че сериалът е гледан от повече хора, отколкото Витомировите "разпити". Така ли е, няма да узнаем - цената на истината за меренето на рейтингите е известна...
А че СЕМ реагира така бързо на партийната повеля - изобщо не ми се коментира. Да припомням ли, че регулаторният орган забрани "Страх" да се излъчва в праймтайм едва след като шоуто бе свършило...
Категория: Новини
Прочетен: 1665 Коментари: 0 Гласове: 4
Че може ли така бе, драги престъпници!
Даскалицата Даскалова от градче на име Славяново се въоръжила с пластмасов патлак и ограбила банков клон, за да си покрие дълговете и да отпраши за Америка, неграмотен циганин пък подал декларация, че е извършвал консултантски услуги в областта на маркетинга, струващи 8 милиона!
Абе хора, вие нормални ли сте, бе?!
Ти, госпожа Поля, българистка и литераторка, що не пробва да източиш едно-две милиончета ДДС, като извършиш консултантска услуга в областта на езиковото обучение например, а?! А ти, приятелю от малцинството, да беше грабнал дървената пушка на някое от чаветата и да беше превзел на юруш най-близката банка, поща или заложна къща...
Хайде сега в пандиза и двамата - да ви дойде акълът!
Той народът го е казал - всяка жаба да си знае гьола, всеки закононарушител - ресора!
Ама-ха!
Категория: Новини
Прочетен: 818 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 17.04.2010 14:19
2  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1028732
Постинги: 418
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив