Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Медийна среда ли бе - да я опишеш
Автор: tvmreja Категория: Новини
Прочетен: 1029980 Постинги: 418 Коментари: 433
Постинги в блога от Април, 2008 г.
2  >  >>
беше наистина най-подходящото детско филмче за великденското утро!
Според Би Ти Ви.
Не и според мен. Понеже според мен има нещо, наречено "уважение". И всяка медия го дължи на своите "потребители". Уважение към техните разбирания, вярвания, вълнения.
Горното не важи за жълтата преса.
Но пък телевизионният таблоид "Горещо" в ефира на Нова отново показа, че може да откликва на потребностите не само на мутренско-певаческия си таргет.
За "американската" телевизия обаче американските филми са по-рейтингови от православната тематика. Защо ли това не дразни никого?
Категория: Новини
Прочетен: 1435 Коментари: 0 Гласове: 0
26.04.2008 22:02 - Мафия няма,
само "сериозен проблем с организираната престъпност", заяви в "Седмицата" на Дарик новият вътрешен министър Михаил Миков.
Приемам, че няма решаващо значение как точно ще "етикираме" трафика на хора, публичното разчистване на сметки, закриляната продажба на наркотици.
Приемам, че "мафия" е понятие от друго време и от друго място.
Но че министърът ще има "сериозен проблем" с журналистическата гилдия, е повече от сигурно.
Защото тя е истинска мафия!
Категория: Новини
Прочетен: 2830 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 20.05.2013 12:24
25.04.2008 11:10 - Хорейшо
изрита Слави леко извън праймтайма на ефира - от 21.00, където "Пей с мен" успешно ще се пребори за рейтинг с "Аламинут" и "Комиците". В което виждам лека тенденциозност, но не за това ми е думата.
Нова тв дава заден, що се отнася до сътрудничеството със "Седем осми" - продуцентската компания на Трифонов. Иначе нямаше "Господари на ефира" да се занимават с неизпълнените обещания на Дългия към участниците в миналогодишния конкурс "Танцувай с мен".
Освен ако не става дума за ловка взаимна реклама...
Категория: Новини
Прочетен: 1776 Коментари: 0 Гласове: 0
"тежките разговори" (както определя интервютата в сутрешните блокове депутатът от БСП Ивелин Николов) да се водят, докато се обличаме за работа, опитвайки се да се разсъним с чаша кафе.
Някому е изгодно при Бареков и Коритаров да дефилират кой от кой по-омразни, по-корумпирани, по-лицемерни, по-изтъркани лица от последните 18 години.
На някого му харесва идеята, че ние ще се изстреляме от панелките нахъсани срещу наглите и лъжливи словоблудства, излели се от екрана в ранното утро. Че ще сме гневни още преди да ни смелят в маршрутката, че ще сме на нокти още преди сутрешната среща с шефа, че всеки наш ден е белязан от самото си начало със скандал, компромат, досиегейт...
Релаксът е вечер. С интригата в "Мюзик Айдъл", паралелното шоу на Слави по Нова, врачките по национална медия, доброто старо "Шоу на Слави" по Би Ти Ви, ако не сте заспали вече, разбира се...
Блажени са проспиващите сутрешните блокове и пропускащите вечерните шоута, защото непромити ще останат техните мозъци...
Категория: Новини
Прочетен: 2245 Коментари: 3 Гласове: 0

на новини, нали?
Актовото фото на френската президентша и как Марая Кери адмирира смелостта на Хасановото "Кен лиииий" бяха сред водещите "любопитки" в емисиите на големите телевизии в навечерието на уикенда.
И се питам: случайно ли, или не становището на Бойко Рашков за "груби процесуални пропуски" в разследването на влака-убиец дойде именно в събота? И кога ще се повдигне за пореден път въпросът за мястото на следствието?

Категория: Новини
Прочетен: 726 Коментари: 0 Гласове: 0
2  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1029980
Постинги: 418
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив