Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Медийна среда ли бе - да я опишеш
Автор: tvmreja Категория: Новини
Прочетен: 1035406 Постинги: 419 Коментари: 433
Постинги в блога от Септември, 2010 г.
2  >  >>
свети Порфирий, има вече в Останкино, съобщи Интерфакс.
Храмът се намира в основната сграда на техническия център и е построен с волни пожертвувания. Православната църква в тв канала е място, където работещите тук могат да се освободят от напрежението, според прессекретаря на Останкино.
Епископ Сергий, глава на административния секретариат на Московската патриаршия, изрази становище, че храмът в тв центъра ще окаже благотворно влияние върху качеството на телевизионната програма.
"От днес имате удобно място, където може да се помисли, преди да се говори", каза при освещаването на параклиса отец Сергий.
Защо ви разказвам това в този иначе неновинарски блог?
Защото представяте ли си из нашите телевизии и телевизийки да тръгнат да градят параклиси! Ами че то тогава страшен бизнес ще се върти с иконоподобния лик на... премиера Борисов бе, драги зрителю!
Категория: Новини
Прочетен: 799 Коментари: 0 Гласове: 0

с вестник, е знайно.
Ала как се убива министър, ако е финансов? Много просто - с речник!
Вече три дни вестта за 5000-те хиляди нови думи в българския език не слиза от екран, печатните издания и сайтовете също я тиражират до изнемога.
Нова тв пусна шута Иван Черкезов, спец по отразяване на концерти на рокзвезди, Би Ти Ви - малко поизостанала, хвърли в битка Боби Лазаров, комуто най приляга да спретва филми за грамотност и извънземни...
Ето, виждате ли - крещи между редовете новината - БАН работи, та се къса, силиконка и гербаджия са вече в речника, а Дянков - какво - феодални старци ги нарича, парите им реже!
Но да оставим репортерите да остроумничат за чалгатеките и даунлоудването...
Ако във време, когато випове безспир вият фалшиво из ефира и късометражните екшъни на МВР качват рейтинг, новината за издаването на речник се намърда в централните емисии - да знаете, че лайфът ни е бъгав...

 

Категория: Новини
Прочетен: 916 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 28.09.2010 14:32
дома на отец Иван от Нови хан!
Как ми се ще в България да се пръкне журналист, който да не задава отговори!
Във водеща тема за двата национални частни канала се превърна проблемът с приюта за бездомни край Нови хан тия дни. Приказват  разни зам.-кметици, някакви пожарни инспектори се изявяват, сградата била опасна, строителните й книжа не били в ред, общината не можела да настани 130-имата питомци на отчето, щото - видите ли! - те били от други градове...
В прехвърлянето на топката между институциите обаче не става ясно на какво (или на кого!) пречи белобрадият поп с богоугодното си дело.
Дали на новостроящо се голф-игрище?
Или е по-добре толкова близо до София да се вдигне "затворен комплекс" за богаташи?
А дали пък не боде очите медийни отец Иван с факта, че за да прибере сюрия безработни майки с невръстни хлапета, не му трябваха ни великолепни шесторки, ни български Коледи, ни мексикански байландота?! Само воля, дух и доброта, без есемеси, без прожектори и слава...
Та се чудя - ако държавата ни сложи знак за равенство между Нови хан и блок 20, в Страсбург ли да я съдим, или да оставим това на небето...

Категория: Новини
Прочетен: 1035 Коментари: 1 Гласове: 1
обитаваме, та собственик на една телевизия обикаля из другите телевизии и обилно дава интервюта в техните сутрешни блокове, вечерни публицистични предавания и късни токшоута!
За Сашо Диков ми е думата. Устатият журналист си има Канал 3, но не спира да ощастливява с присъствието си всички канали и ефири с повече от 15 зрители. Говори се, че ексспортистът не е гостувал само в кухнята на Звездев, но не е доказано.
След като снощи Диков си разчисти сметките със Слави Трифонов в отсъствието на последния, тв спецове очакват гръмовната му поява в "Стъклен дом", където ще интервюира американския посланик (в ролята - американският посланик) за интересите му в енергийните проекти. Чаровната Цветанка Ризова пък, на която също е любим събеседник, му била уредила участие в конкурентния сериал,  където Диков щял да снима модното ревю на Силвия и да направи шокиращи разкрития за забранените любови в сапунката на Нова.
Категория: Новини
Прочетен: 716 Коментари: 0 Гласове: 0
хората на Слави, стана ясно ден след отлитането на гологлавия тв гуру отвъд океана.
Задайте ни въпрос, ние ще ви отговорим, опитват да преодолеят сценарната суша от екипа на Дългия. Вдъхновява ги класацията на интернет-търсачка, събрала десетилетните питания на потребителите.
Защо бе, колеги, по лесния начин?!
Не е кой знае какво предизвикателство да се отговори на въпрос, пък бил той и: "Има ли Бог?". На него и Дяволът би отговорил, без да се колебае, избирайки между: А) да; В) не; и С) не мога да преценя.
Дори и въпросът: "Къде сбъркахме!?", намира своя отговор без никаква трудност: А) че останахме; В) че заминахме; С) че гласувахме; и D) че повервахме. (Можете да маркирате повече от един отговор.)
Много по-трудно е, ако разполагахте с отговорите, към които трябва да се зададат въпроси, драги чернодрешковци. Затова аз ви предлагам да приемете предизвикателството на блогърското войнство и да "обърнете палачинката".
Опитайте да откриете въпросите, довели до епохалните отговори, над които си блъска главата човечеството в началото на новото хилядолетие.
А отговорите са:
1. Бойко Борисов.
2. Бойко Борисов.
3. Бойко Борисов.
4. Сергей Станишев.
и
5. 42.

Категория: Новини
Прочетен: 627 Коментари: 0 Гласове: 0
2  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1035406
Постинги: 419
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив