Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Медийна среда ли бе - да я опишеш
Автор: tvmreja Категория: Новини
Прочетен: 1035353 Постинги: 419 Коментари: 433
Постинги в блога от Септември, 2009 г.
2 3  >  >>
на удара - пуска танцувалното си шоу в събота и в неделя вечер, а не в праймтайма на работните дни, когато по Нова се въртят ВИП танцьори.
В стартиралото снощи второ издание на "Денсинг старс" блестят имената на Краси Радков, който вероятно повече ще разсмива, отколкото да танцува, спортния журналист Тодор Кирков, психогуруто Мадлен Алгафари, грацията Бианка Панова и други.
В журито са Мария Гигова, Памбос и Илиана Раева, а красивата Елена Петрова ще вее буйни къдри под прожектора за водещия, недодялано поддържана от Митко Павлов.
Ако двете предавания бяха логическа задача "Открий десетте разлики", много щяхме да се затрудним, честна дума!
И двата ефирни гиганта са дали поле за изява на близки до тях - или работещи в тях! - публични личности. И двете предавания са журирани от гимнастички, на които им се налага да оценяват танцовите постижения на свои възпитанички или колежки. И в двете шоута липсват хора, пряко обвързани с политическа сила. Два от генералните спонсори на денс-надпреварите са едни и същи компании...
Сигурно сме адски богата държава, та един и същ тв продукт да може да се "клонира" в две "конкурентни" медии...
Категория: Новини
Прочетен: 864 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 28.09.2009 14:44
била новинарка, гръмна "Труд". Миловидната лъжкиня от световното реалити на Нова четяла "голите" вести по МСАТ през 2001-ва, даже Агенция Ройтерс публикувала снимки на новинарския стриптийз, пише сайтът на ежедневника.
Продуцентите на предаването, което търси честните българи, обаче "спестиха" на зрителя си тази информация. Защо ли?
Версиите са няколко:
1. За да не правят реклама на телевизия МСАТ (както стори Кристина Патрашкова във "ВИП денс" тоя петък, като огласи старта на новия седмичник "Галерия").
2. Защото момичето се срамува от тв кариерата си и счита скромния и зле платен труд на телефонистка за по-престижно занятие.
3. Защото не са знаели...
Каквато и да е истината за "Цената на истината", ясно е, че ни лъжат не само политиците по време на предизборните си кампании.
Едно е сигурно - Велка Телефонистката вече няма да е телефонистка. Чака я шеметна кариера като фотомодел.
Чух, че щяла да се снима само по... железа за последния календар на... "Кремиковци"...
Категория: Новини
Прочетен: 1163 Коментари: 1 Гласове: 0
Найденова и - за добро или за зло - "отхапаха" следобедната сапунена дрямка на тв зрителя.
Напористата радио-тв журналистка притиска гостите си да кажат неща, които и Вито Саръиванов не може да изтръгне, напада ги с кеворкяновски плам и ги прекъсва по маргаритамихневски.
Обедната шумотевица в ефира на Нова заглушава даже говоренето от диванчето на Трифонов...
"Челюсти"-те на Найденова имат толкова яка захапка, че заради тях Гала пие кафето си доста късно, след 11. Дали не е по-добре предаването на русата водеща да се преименува от "На кафе" в "На кюфте", все пак в доста обедно време стартира...

Категория: Новини
Прочетен: 1788 Коментари: 0 Гласове: 1
между българи и турци в Борино, държеше да узнае Гала в поокъснялото "На кафе" в празничния ден. Липсваше разбирателство обаче в техническия екип на предаването, та водеща и репортери ту само се чуваха, ту само се виждаха, а зрителите дочуха неща не за техните уши...
И насред объркването репортерката Ваня произведе шедьовъра: "Ще чуем и Зейнеб, която е при гражданите на село Борино".
Анонс ли бе - да го преразкажеш...
Категория: Новини
Прочетен: 713 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 22.09.2009 11:54
Слушахте ли кресливото "На кафе"?
Именно Вяра, Надежда и Любов е денят, подходящ да се замерваме с понятията "софиянци" и "провинциалисти". За Нова тв това отдавна е болна тема, още Милен Цветков в "Часът..." пробутваше измисленото противопоставяне.
Въведете жителство, селяните да си ходят, чуха се крайни лозунги в предаването на Гала. По-разумните и умерените гласове - на Кристина Патрашкова и Мира Радева, почти нямаха шанс да бъдат чути.
Не ми се изброяват причините за обезлюдяването на малките градчета - говоря само за последните две десетилетия, не ми се пишат рецепти за справяне с пренаселването на София, Варна и Пловдив, макар че се изкушавам да спомена безумното строителство и никнещите като гъби молове...
На Нова тв ще кажа само: Я опитайте един ден да работите без многобройните оператори, асистент-оператори, режисьори на пулт, монтажисти, стилисти, компютраджии, шофьори и т. н., родени не на жълтите павета, пък да видим дали ще излъчите и минута продукция...
Категория: Новини
Прочетен: 1656 Коментари: 0 Гласове: 3
2 3  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1035353
Постинги: 419
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив