Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.10.2009 09:55 - Странно - БСП вече не е на власт,
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 658 Коментари: 0 Гласове:
1



а идеята на нейния кадър Румен Петков - показанията на детектора на лъжата да имат доказателствена сила в съда, набира скорост. И не къде да е, а в скандално шоу, което издирва малцината оцелели честни българи.
В "Цената на истината" снощи като морален коректив изгря позабравеният Боби Цанков, човек, отблизо познаващ и правосъдието, и подземния свят, както го представи водещият Витомир Саръиванов. Цанков сипеше кротки и мъдри слова в опит да озапти психоложката Ани Владимирова и журналистката Соня Колтуклиева. Обект на дискусията бяха пълничката двойка от Русе, красивата танцьорка и бивше ченге, лежало за наркоразпространение.
Тази представителна за обществото ни извадка изля откровения в ефир предишните две вечери в опит да скандализира пуританите, сякаш е чудо невиждано мъж да изневерява, танцьорка да се продава и полицай да взима подкуп.
По време на лайва снощи техните "смъртни грехове" обаче не бяха осъдени, защото стремежът на шоуто бил да "разберем" тези хора. Е, разбрахме ги. Но разбрахме и друго - на финала, когато избягалият от острова на изкушенията се обърна с гневна тирада към Асоциацията на полиграфистите. (Това не е сдружение на печатарите, както си помислихте, а организация на хората, които доказват, че лъжем, с помощта на сложен уред, след като ни прикрепят към него с разни кабели.)
Питате какво разбрахме ли? Че тази държава се управлява по телевизията, ако мога да цитирам Любен Дилов.
И че Нова тв е свръхтолерантна към премиера не само когато рита в благотворителни мачове.


Тагове:   Нова тв,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1028791
Постинги: 418
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив