Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2010 12:26 - Адреналин
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 1205 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 15.03.2010 13:40


бе най-често употребяваната дума през изминалата седмица.
Сексизпълненията на танцьорката Яна от "Господари на ефира" заляха Нета, обясненията й - всички медии.
Най-напред жълти и нежълти вестници и сайтове тиражираха новината за домашното порно, сетне тв участията на Яна надвишиха екранните изяви на Бойко Борисов.
Докато премиерът ни през последните 4-5 дни само понахока кметовете и си направи оглушки за посланията и от Изток, и от Запад, русокоската изреди всички възможни студия, за да разкаже за побоите на бившия си.
Започна се в "Тази сутрин" на Би Ти Ви - те някак се чувстват ангажирани с видеоотмъщението на гневния дизайнер, понеже сега "Господарите" са в техния ефир. Още същия ден Янчето цъфна и в "На кафе" при Гала, където двете блондинки си спретнаха разговор с продължение.
На Барековите сайтове също се появи интервю с бившата адреналинка. Беше й връчен и "Златен скункс" от бившите й колеги, и тук съспенсът бе поддържан в две поредни вечери.
В "Шоуто на Слави" коментарът бе кратък, но съдържателен - понякога с малко думи се казва повече, нали?
Голямата телевизионна точка обаче бе сложена снощи в "Горещо", където другата млада майка разпита Яна за житието й с бившите, тя пък - от своя страна - повтори всичко, което вече ни бе известно. Акцентът бе, разбира се, върху домашното насилие, защото чувствителната Венетина душа няма как да не откликне на страданията на ексадреналинката.
Поука от цялата тая разголена история трябва да си вземат от пресщаба на Борисов. Колеги, нали виждате какво става, като не осигурявате достатъчна телевизионна активност на министър-председателя?!



Тагове:   адреналинка,


Гласувай:
0



1. анонимен - Адреналин
21.02.2010 23:06
Е, бивало и бате Бойко да се пусне в едно порноклипче като адреналинката и ще има да го дават даже по CNN!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1034344
Постинги: 419
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив