Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2010 15:22 - Ех, Дилов, Дилов, зарежи "L`Europeo",
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 971 Коментари: 0 Гласове:
1



заеми се с по-перспективен проект - "L`Eurosmeo"!
Заложи на българското - Евросъюзът скоро ще ни изхвърли като цигански катун, позициониран под Айфелова кула, ала дълго още ще ни разсмиват публичните люде в тази страна.
Много години още ще се заливаме от смях, наблюдавайки странни интервюта на янеподобни субекти в сутрешни блокове, с които - странно защо - са се разлюбили. Или - още по-странни интервюта на силови министри в неделните вечери - сантиментална подгрявка за жестоката мелница на делниците.
Някой ден - и той не е далеч! - арестант ще се окичи с титлата "Мъж на годината", заоравайки като Трактор медийната нива.
Все така с честота два пъти седмично ще се блъскат влакове, ала все без жертви и все нещастните гладни диспечери ще са виновни, докато се намери кой да купи фалираната БДЖ (абе той може и да се е намерил вече, ама ние да не знаем...).
"Кварталът на богатите" - София, Велико Търново, Пловдив, Варна, Бургас, още дълго ще фокусира общественото внимание, както и сериал за мола не го е правил, а по новооткрити магистрали ще зейват пукнатини, по-големи и от дупките в Дянковия бюджет.
Та думата ми е, че хляб за смехотворците винаги ще има... Ако не си изгубят чувството за хумор, летейки след премиера Борисов...



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1034978
Постинги: 419
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив