Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2012 15:21 - През новия тв сезон ми се гледа:
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 1573 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 25.08.2012 15:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
1. Как Наталия Симеонова предава нататък доброто, което едни хора искат да направят на други хора. Свалена от ефир в продукция на Магърдич Халваджиян, русокоската бързо "клекна" пред Би Ти Ви и прие да води "световния формат". 
Така Герговата телевизия удря с един куршум два заека - хем лепва як шамар на Халваджиян, хем подлива вода на "Шоуто на Слави", където Иван Кулеков работи по проекта "Най-добрият човек, когото познавам". 

2. Как Гала ще предава пък... писмата ни в остарялото като пенсионна реформа "Имаш поща". И какво ще стане с "На кафе", наистина ли джуджитата ще го превземат изцяло...

3. Докато горните два примера само илюстрират попроменената поговорка "Не търсим водещ за предаване, а предаване за водещ", то "Всяка неделя", продуцирана от Иван & Андрей, ще е безспорният ми фаворит за предстоящия сезон.
Ще съм любопитна да наблюдавам сблъсъка между старата школа и новата тв реалност, който вероятно ще доведе до стихийно възникване на фейсбук-групи под наслов "Разбий телевизора и дистанционното".
Нямам търпение да разбера и как "Събеседник по желание" ще удави "Пожелахте да говори", ако последното има неблагоразумието да се случва по същото време.

Гледа ми се също и как:

- ВИП-брадъри сеят позитивизъм сред зрителската аудитория;
- никой не цензурира "Господари на ефира";
- Цветанка Ризова води политическо токшоу в кабеларка - наистина на четири очи, само тя, един гост и една статична камера.

И къде е наистина този Маги?



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - :)
26.08.2012 05:42
Каквато държавата, такава и телевизията:)
Няма какво да добавя, ти си го написала абсолютно точно.
цитирай
2. анонимен - Определено има нужда от реформи, ...
26.08.2012 11:43
Определено има нужда от реформи, свързани с предаванията в телевизията, защото това, което гледаме отдавна не кореспондира с реалистичните неща, случващи се в живота ни и зрителската аудитория е непоправимо отегчена. Дано само, тези промени и рокади, наистина да доведат до нещо полезно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1030001
Постинги: 418
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив