Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2012 14:47 - Срещу "Брадър"-а - или добро, или нищо в програмната схема
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 1584 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 23.09.2012 14:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Нова и Би Ти Ви щели да се цакат (да прощавате!) с български филми, разкрива вестник "Стандарт".
Телевизията на Гергов почва да излъчва бг класики всяка съботна вечер от 20 ч., КиноНова пък "отвръща" с творби на новото българско седмо изкуство от 21 ч. според изданието.

На колегите от "Стандарт" ще обясня нещо не като анализатор, а като зрител. Това, за което плащам, и онова, което влиза безплатно в дома ми, не са конкуренти.
Хиляди българи не могат (или не искат) да отделят 10-15-20 лева за кабелна или сателитна телевизия. По техните телевизори Би Ти Ви и КиноНова не се "цакат" с български, нито с каквито и да било други филми. Те избират между Би Ти Ви, Канал 1 и Нова тв (в най-добрия случай). Но не затова "VIP Brother" е най-гледаното предаване у нас в момента.

Десетият сезон на "Господари на ефира" не бил по лиценз на италианското Striscia la notizia, предъвква за кой ли път blitz.bg.
Марката "Господари на ефира" обаче принадлежала на продуцента "Глобал вижън" и от него Нова тв била придобила правата върху бранда, губи се из непознати правни територии сайтът.

Ахааа, значи затова новите "Господари..." се произвеждат не от "Глобал вижън", а от "Глобал фрейм" - факт, който колегите вероятно не са забелязали... 
Но иначе идеята ми харесва - вместо две слагаш три адреналинки - и ето че вече си чисто ново предаване и ни лиценз ти трябва, ни дявол!
Значи мога да започна да снимам шоу за тв гафове и социални репортажи под заглавието "Властелини на кабела"! Водещите пак ще са двама, но пък ще танцува само едно момиче, така че ще е нещо напълно непознато!

И накрая - щом ще разкостваме Черната Златка за географското фиаско, що не подлепим и Бони за чуждоезиковите й познания? Абе как не я заболяха ръцете след тоя дълъг "разговор" с Памела Андерсън?!



Гласувай:
3



1. анонимен - Бони е сладурана. Най-готината и ...
24.09.2012 10:59
Бони е сладурана. Най-готината и най-откритата от всичката гмеж там. Една нейна реплика ме изкефи - "Букурещ и Белград ма, сестро"

Магистърката по икономика не знаеше, но циганката ДА!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1030027
Постинги: 418
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив