Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2012 13:37 - Идея х 3
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 931 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 04.11.2012 13:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
След като големите редактори от ГЕРБ - същите тия, дето посякоха два законопроекта за езика, фризираха въпроса за референдума, мало и голямо се зачуди каква ли ще да е разликата между ядрена и атомна.
По-важното обаче е друго - след като по време на допитването на 27 януари няма да имаме възможност да отговорим дали искаме да се гради АЕЦ в Белене, къде възнамеряват управляващите да я вдигнат, ако народът им ги задължи да го сторят?
Имам идея - постройте атомна, пардон - ядрена централа в Резово! Така още по-плътно ще се прегърнем с комшиите, устремили се към Европа както и през тринайсети век не са се устремявали...

Разкъсван между необходимостта да създава занимания за ВИП затворниците си и праймтаймовото изискване да забавлява аудиторията, Големият брат твори глупост след глупост.
Гледахме пародийна латиносапунка, която нито беше пародийна, нито беше латиносапунка, насладихме се на мъжка художествена гимнастика, даже изслушахме караокето на Никол в така нареченото "Училище за звезди"!
Имам идея - Биг Брадър, защо не разнообразиш мисиите на съквартирантите, като им оставиш книги за четене, гоблени за бродиране, шах, судоку, го?
А, не е атрактивно ли? Вярно - едва ли много народ ще се закотви пред екрана да гледа как двама играят партия шах в продължение на часове. Пък и от всички випове в къщата колцина четат книги?

В петък вечер в централните емисии и на двете големи частни ефирни телевизии имаше новина - няма новини за патриарх Максим.
Само слухове били информациите, че е в кома, заявиха репортерите на мощните медии. Как е - не разбрахме. Репортажите не бяха за това - в какво състояние е 98-годишният глава на Църквата.
Имам идея - следващия път, когато дядо Николай не се обяви срещу нещо, нека това бъде сред водещите вести в 7 вечерта. Например: "Пловдивският митрополит Николай не е против концерта на Дженифър Лопес" или "Владиката Николай не забранява да се продават шоколадови бонбони във формата на сърчица на Свети Валентин".

Идеите ми свършиха...



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1034926
Постинги: 419
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив