Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.04.2013 13:15 - Сагата "Найденов" започна
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 2358 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 28.04.2013 13:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
в "Господари на ефира". Именно те заостриха вниманието на зрителя върху това - какво чуват в слушалките си непокорните журналисти. 
Докато Димитър Цонев невинно пита зам.-главния прокурор Борислав Сарафов какво става с делото срещу бившия земеделски министър, продуцентката крещи в ухото на водещия, че го е помолила да не задава тъкмо този въпрос.

Интернет се оказа залят от истеричната цензура в "Лице в лице".
Би Ти Ви се видя длъжна да отговори - покани Мирослав Найденов в сутрешен блок. Там той хвърли бомбата, че всички бивши министри са били подслушвани.
Мина време, колкото да мигнеш веднъж - и ето ти я "пощенската кутия" за компромати на Веселина Томова задействана.
Варненската разследваща журналистка метна на сайта си запис, на който се чува как Бойко Борисов, Мирослав Найденов и Николай Кокинов си споделят разни много интимни работи, а сърцето на Миро тупти ли, тупти...

От всичко това следва, че демонът на империята се нарича Цветан Цветанов, а за кожата на един градски прокурор не дават и пробит долар...

Ако това беше сценарий за холивудски филм, продуцентите щях да си обършат г... с него...
Но то не е сценарий за холивудски филм, а за български живот.

В тоя сценарий някой взима милиони, за да направи профил във фейсбук. Този някой обаче е опасно близо с министър, толкова опасно, че на министъра му изстива семейното ложе.
Сценарият предвижда пушилките да се вдигат единствено и само преди избори. Понеже под димна завеса от клюки и скандали най-добре се крие колко всъщност са еднакви тия, дето си  отиват от властта, и другите, дето идват.
В бг сценария четвъртата власт (медиите) е втора - но не защото е толкова влиятелна, а защото първите три са врастнали една в друга като раково образувание.
В сценария за нещастния ни живот ние не сме действащи лица. Не сме дори и публика, защото тя все пак има право на някаква реакция - ръкопляскания или освирквания.
Всъщност ние сме публика, отдавна напуснала салона, където се прожектира нискобюджетната помия.

И още тв явления от последните седмици:

Димитър Иванов гастролира най-напред в сутрешния блок на Би Ти Ви, а сетне и при Сашо Диков в Нова, като и на двете места говори едно и също.
Същото прави и иначе пестеливият на публични изяви Гриша Ганчев - в "Лице в лице" на живо, в "Дикoff" на запис.

Вероятно "диригентите" на тв реалността у нас смятат зрителя си за закрепостен пред екрана на едната или другата медия, а не им се иска да изпуснат и най-заблудената електорална овца...

Политическата максима на Любен Дилов: "Като човек с говорен дефект знам, че ако хората не ме разбират, вината е у мен", изречена и вчера в Нова тв, трябва да е вече на около двайсетина години и през цялото това време него го разбираме, политиците си - не.

Ала не защото имат говорни дефекти, а защото плещят простотии, оскверняващи ухото и на най-закоравелия подслушвач...



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. zaw12929 - Мисля, това е сърцето на Бойко ...
01.05.2013 15:55
Мисля, това е сърцето на Бойко
Найденов не би издал покровителя си- Кокинов
В записа няма нищо уличаващо Бойко- той плеши.. но няма нищо за обвинение...
На никого не вярвам
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1029944
Постинги: 418
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив