Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.05.2013 09:56 - 1. "Вие сутринта
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 1876 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 14.05.2013 15:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
пикахте ли?", интимничи с електората си Бойко.
Електоратът му отвръща с одобрително-смутено хихикане. Не отговаря на риторичния въпрос, но подкрепя Борисов - зер, да си слушаш... това, дето го пускаш да тече в тоалетната, деликатно спестено от говорещия, не са хубави работи!

Тутакси експремиерът отнася критики за цветистия си език. Не че говори така от вчера, не. Той има-няма десетилетие се подвизава из публичното пространство, ръсейки просторечни бисери - копае трупове, шие дрехи с калашник, награждава оня, якия касапин.
Но пък защо тъкмо сега да не го захапем дружно - няма лоша реклама, нали така?

2. "Краси, обясни защо те е страх от самолети, но говори като македонски войвода", дудне модераторът Хаджи Тошко Йорданов.

За Краси Радков образът на македонски войвода не е предизвикателство (е, без сценарий малко не му се получава диалектът...) - той веднага затъква нож в колана си и докато се чуди какво да каже, почва да коли плажните играчки, разхвърляни из "квартирата". Намушква делфина, обезглавява костенурката и бързичко стига до извода: "Това беше гадно", сред изблици на бурен смях.
Какво да се прави, за обитателите на "Младост 5" този вид хумор вероятно е приемлив. Забавлява ги, кара ги да забравят тъпия си делник, петък вечер е все пак...

3. Слави "изтрил" гласа на "предателката" Нели Петкова от "Нема такава държава" и сложил на негово място вокалните постижения на Грахич, каканиже жълто блиц-издание. Миналата седмица "политическият хит" бил пуснат в новия вариант.

Е, по такива сложни технически въпроси следва да се доверим на медийните клюкари - те са вещи в саунд-проблематиката.
Но защо изданието не си "спомня" предишния политически хит на Дългия - "Време е някой да изхвърли боклука"? Понеже, нали, през 2009-а Шоуто надигна вой до небесата и този Някой дойде да изхвърли боклука, но се оказа по боклук от онова, дето трябваше да се изхвърли...

Верно няма такава държава! Аз живея в нея.



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1028780
Постинги: 418
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив